Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Szerintetek mit kérjek a 8....

Szerintetek mit kérjek a 8. -os ballagásomra?

Figyelt kérdés

Samsung galaxy s3, ps, ipadem már van.

A samsungom hibás, mindig lefagy és kikapcsol magától, kérjek másik telefont vagy mást?

2013. máj. 3. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
ez most komoly? ne kérj semmit, szerintem ballagásra nem kell olyan nagy ajándék, virág meg max pár ezer ft, álltalánosból ballagsz...
2013. máj. 4. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Középiskolás ballagásomra nem kaptam telót....

Ált. iskolaira max pár ezer ft értékben kérj valamit, és 30ezerért.

2013. máj. 4. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
*ne 30 ezerért
2013. máj. 4. 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársam már előre megkapta amit kért, ő az új ipadet kérte.
2013. máj. 4. 22:25
 5/7 anonim válasza:
Ezért neked is kell egy? szerintem pár ezrest, egy csokit, egy csokrot oszt csá. Ballagás? Általánosból? És telefont akarsz, te úristen! én diplomám miatt kaptam egy csokrot csokoládéval...
2013. máj. 6. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítetek
2013. máj. 8. 08:48
 7/7 anonim válasza:

A mi családunkba az a szokás, hogy akik jönnek a ballagási ebédre/vacsorára, azoktól kapunk ajándékot. A szüleim testvéreitől, csak kisebb pénzösszeget, és csokrot kaptam.

Papámék azonban megkérdezték, hogy mit szeretnék. Egyik unokatesóm aki már előttem ballagott, kapott egy robogót, ami szerintem nagyon hasznos ebben a korban, mert a jogsit ki tudod fizetni akár a többiektől kapott pénzből, vagy a szüleid kifizetik neked. Ha fiú vagy ez jó dolog lehet. Ha lány, akkor meg kérj pénzt, és tedd be a bankba, egyetemnél, autójogsinál, vagy akár saját nyaralásnál jól jöhet:))

2013. jún. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!