Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Nagyon gáz lenne nézőként...

Nagyon gáz lenne nézőként elmenni az én ballagásomra?

Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz!

A balagás akkor a te ballagásod, ha te is ballagsz.

Ha nézel egy ballagást, akko nem a te ballagásod az, amit nézel.

Ha tehát nézőként veszel részt saját ballagásodon, az nagyon gáz!

.

Miért is nem akarod, hogy az a ballagás a te ballagásod legyen? Nem vállalsz közöséget a ballagokkal? Ugyan, miért, ha egy osztályba jártok?

Az, hogy velük együtt ballagsz és nem kívülállóként nézed, csak annyit jelent, hogy együtt tanultatok, nem pedig azt, hogy mindenki haverod volt.

Magadat zárnád ki az addigi közösségedből, magadnak vívnád ki a közutálatot.

2014. okt. 10. 13:17
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Mielőtt belekötnél, észrevettem, javítom:

"A balagás akkor a..." helyesen:

A ballagás akkor a...

2014. okt. 10. 13:19
 13/26 A kérdező kommentje:
Én nem kötök bele senkibe, amíg ő szintén nem belém, úgyhogy ettől nem kell félned. :D
2014. okt. 10. 17:27
 14/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg 9-es. Te tudod miről beszélsz?:D Ezzel a linkkel is magadnak tettél rosszat, mert engem igazol, hogy az egybeírást nem egybeN-nel írják.
2014. okt. 10. 17:30
 15/26 A kérdező kommentje:
"még nagyon hülyét" ez szintén értelmes.. ugye?:( előbb magadba kéne nézned és elgondolkodnod, hogy te tökéletes vagy-e, majd aztán kritizálhatsz
2014. okt. 10. 17:32
 16/26 anonim válasza:
100%
Gáz lenne, mert akkor te nem ballagnál, mert nem jutottál el addig, hogy ballaghass, csak nézhess.
2014. okt. 10. 17:49
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. okt. 11. 10:24
 18/26 Kincsesne válasza:
NAGYON.
2014. okt. 11. 16:41
 19/26 Kincsesne válasza:
Miért, ki másnak a ballagására menne el "ballagónak"?
2014. okt. 11. 16:42
 20/26 Sali78 válasza:
100%

Nézd. Nem tudom mennyi idős vagy, de egyvalamit tudj. Ez egy emlék neked, mégha most kötelező szenvedésnek is véled. Később, majd ha 'normális' felnőtt leszel, akkor jönnek elő az emlékek és hidd el, jó lesz visszaemlékezni, mert nem tudhatod, milyen egyéb tapasztalattal leszel általa több. Ha nem mész el, akkor kimaradsz és ez igaz lesz a további ilyen jellegű eseményeken is, amiket később bánni fogsz :)

Ezt tudom neked javasolni, saját tapasztalatból :)

2014. okt. 12. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!