Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » A középiskolai ballagás a...

A középiskolai ballagás a ballagó diákok számára szomorú vagy boldog esemény szokott lenni általában?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 16:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
75%
Akit mindenki utál, legfeljebb annak lehet örömteli. Én nem szeretem a változásokat, a közösség is jó, és nagyon fáj a szívem, hogy el kellett menni. 20/F
2014. máj. 2. 20:23
 12/14 anonim válasza:
100%
Fel kellett venni egy öltönyt, amit gyűlölök. Olyan dalokat kellett megtanulni, ami röhejes és közhelyes. Énekelni kényszerítettek, amire már tényleg nem voltam hajlandó. Vigyorgó tekintettel átvenni a sok gazt és kórót az ismerősöktől, hogy aztán én keressek nekik kukát. A ballagáson szomorú voltam, de a suli végeztével boldog.
2014. máj. 6. 11:10
 13/14 anonim válasza:

Olyan szempontból boldog, hogy várhatóan sok új dolog jön. Én magam részéről legkevésbé sem voltam szomorú és ma sem különösebben vágyom vissza a középsuliba, könnyen elballagtam, széthúzó osztály voltunk.

29F

2014. máj. 6. 18:00
 14/14 szukits123 válasza:
Jo osztály voltunk és végig nevettuk a ballagási ceremoniát ,tehát kulonosen boldog esemény volt :)) mi nem váltunk el egymástol hisz egy család vagyunk , most már lélekben kisérjuk tovább egymást:)
2014. máj. 20. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!