Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » A ballagás az egy szomorú...

A ballagás az egy szomorú vagy boldog esemény egy középiskolásnak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 19:54
 1/5 anonim válasza:
is - is
2013. máj. 4. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően boldog, de értelemszerűen keveredik hozzá némi szomorúság is. Nem is mondanám, hogy szomorú, inkább egyfajta nosztalgikus, elmélázós hangulat.

Végül is felnőttünk, lezárult életünk egyik fejezete, nemcsak a középiskolás éveinket zárjuk most, de gyermekéveinket is, hisz lassacskán felnövünk/felnőttünk.

És ballagás alkalmával az a sok szép pillanat, amit a társaiddal átéltél felelevenedik, egy kicsit újraélitek. Ezek a nosztalgikus pillanatok adják meg az ünnep igazi hangulatát. :)

2013. máj. 4. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem boldog. Végre megszabadultam az osztályomtól.:D
2013. máj. 4. 21:31
 4/5 anonim válasza:

Én tegnap ballagtam, hát nem túl jó érzés mondhatom. Igazából az időt sajnálom amit elpazaroltam, nem voltam valami közösségi ember, de ezen már változtattam, és ilyen fejjel szívesen visszamennék egy jópár évet, hogy máshogy csináljam a dolgokat. Nekem nagyon szomorú volt. Viszont az osztálytársaimat én sem nagyon szerettem, de így az év végére egyre jobban kijöttem velük.

18F

2013. máj. 4. 22:59
 5/5 Descence válasza:

Egyszerű.

Szeretted az osztályodat, sok barátod volt-->Szar lesz.

Minden nap úgy érezted, idiótákkal vagy körülvéve-->Határtalan öröm, hogy megszabadulsz tőlük.

2013. máj. 18. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!