Mit vigyek neki ballagásra?
Figyelt kérdés
A barátom húga most ballag (14 éves).
Mit vigyek neki? Mivel nem rokon, nem szánnék rá túl sokat, egy virágcsokor lenne, meg még mellé kellene valami mutatós... Ezüst/arany ékszer kizárva, nem vagyok bank.:)
1000-1500 Ft körüli valamit javasoljatok kérlek, mi lenne jó neki... Szoktunk beszélgetni, de azért annyira nem ismerem...
Barátomat kérdeztem, de csak hülyéskedett, és amúgy sem tartom illendőnek őt faggatni.
2013. jún. 11. 21:28
1/5 anonim válasza:
Miért nem vesztek neki valamit közösen?
2/5 anonim válasza:
Valami finom csoki.. :) Vagy ebből kijön mondjuk 3-4 körömlakk és azt egy kis papírtáskában :)
4/5 anonim válasza:
Bon-bon, plüss vagy valami bizsu karkötő, ami szép:)
5/5 A kérdező kommentje:
Uu, köszi, plüssre én is gondoltam, hátha van vmi. :)
Lehet körömlakk vagy hasonló szépség cucc lesz vmi bizsuval, amin nem annyira látszik, hogy bizsu.:)
Közösen nem szeretnék, elvégre neki mégiscsak a testvére, én meg nem vagyok vele olyan közeli kapcsolatban.:)
2013. jún. 12. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!