Ez nagyon ciki?
Anyukám és apukám elváltak . Apukámnak van egy barátnője.
A tesómnak ballagása lesz , és az egész família -természetesen- elmegy . Ezzel már csak az a gond, hogy ha jön apukám és a barátnője, akkor anyáéknál botrány lesz ! Nem tudom erre lehet egyáltalán valami megoldás ? vagy ez nem ciki? mondjuk én NAGYON annak érzem!
Ha apukád amiatt a nő miatt hagyta el a családot, akkor tényleg nem lenne illendő odamennie.
Ha évek óta együtt vannak, együtt élnek, tehát nem csak egy barátnőcske akivel egy ideje együtt vannak, akkor anyukádnak le kellene nyelnie a békát.
Nálunk várható egy ilyen szituáció majd a jövőben. Egy barátnőcskét nem hiszem, hogy oda kellene hozni egy családi eseményre a volt férjemnek, nem örülnék neki. Majd 20-30 év múlva ha a gyerekeim mutogatják az unokáimnak a képeket, akkor tényleg a családban a fontos személyek legyenek rajta, ne apu vagy anyu aktuális ágymelegítője akinek a nevére sem emlékszünk.
De egy komoly élettárs miatt nem rendeznék jelenetet, az nem zavarna.
Ha már 1 éve együtt élnek, akkor élettársak, és így kicsit más a helyzet.
MIért ne mehetne el?
Nem is értem. Elváltak a szüleid, nem? Nyilván egyikük sem fogadott válás után örök egyedüllétet a másiknak.
Ahogy az első írja, nagyon gyerekesen viselkednek Anyukádék, ha ezen kiakadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!