Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ez nagyon ciki?

Ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Anyukám és apukám elváltak . Apukámnak van egy barátnője.

A tesómnak ballagása lesz , és az egész família -természetesen- elmegy . Ezzel már csak az a gond, hogy ha jön apukám és a barátnője, akkor anyáéknál botrány lesz ! Nem tudom erre lehet egyáltalán valami megoldás ? vagy ez nem ciki? mondjuk én NAGYON annak érzem!

2013. jún. 7. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki, hogy ezt a szüleid nem tudják felnőttként, inteligen módon kezelni!
2013. jún. 7. 18:27
 2/10 anonim válasza:
100%
igen, valószínűleg kínos lesz, de ez nem garancia arra, hogy balhé lenne. kérd meg külön-külön szüleidet, hogy ne nagyon foglalkozzanak egymással, és nyeljék le, ha olyan mondandójuk van. nálunk is ilyen felállás van, és hidd el, lehet felnőtt módra kezelni.
2013. jún. 7. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan muterod akkor én biztos nem vinném a barátnőmet, minek hergelni.
2013. jún. 7. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha apukád amiatt a nő miatt hagyta el a családot, akkor tényleg nem lenne illendő odamennie.

Ha évek óta együtt vannak, együtt élnek, tehát nem csak egy barátnőcske akivel egy ideje együtt vannak, akkor anyukádnak le kellene nyelnie a békát.

Nálunk várható egy ilyen szituáció majd a jövőben. Egy barátnőcskét nem hiszem, hogy oda kellene hozni egy családi eseményre a volt férjemnek, nem örülnék neki. Majd 20-30 év múlva ha a gyerekeim mutogatják az unokáimnak a képeket, akkor tényleg a családban a fontos személyek legyenek rajta, ne apu vagy anyu aktuális ágymelegítője akinek a nevére sem emlékszünk.

De egy komoly élettárs miatt nem rendeznék jelenetet, az nem zavarna.

2013. jún. 7. 21:05
 5/10 anonim válasza:
39%
Jobban néz ki az új nő mint anyád?
2013. jún. 8. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Apukádban lehetne annyi jóérzés, hogy nem viszi oda az új nőjét. Mi köze van a csajnak a tesódhoz? Anyukád szülte, apukáddal együtt ők nevelték, taníttatták.. mit lábatlankodik a ballagáson az új nőci?
2013. jún. 8. 01:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát , már vagy 1 éve ott lakik apámnál! sajnos az én szüleim nem ilyenek. Na mindegy! valahogy azért remélem lesz :)
2013. jún. 8. 11:26
 8/10 Carole válasza:
az első válaszolóval teljesen egyet értek.
2013. jún. 8. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 1 éve együtt élnek, akkor élettársak, és így kicsit más a helyzet.

MIért ne mehetne el?

Nem is értem. Elváltak a szüleid, nem? Nyilván egyikük sem fogadott válás után örök egyedüllétet a másiknak.

Ahogy az első írja, nagyon gyerekesen viselkednek Anyukádék, ha ezen kiakadnak.

2013. jún. 8. 20:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben! :)
2013. jún. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!