Ciki ha nem jönnek a locsolók? 2ről tudok h jön . Tavaly többen voltak most mivan?
Mi van? Semmi.
Hozzánk évek óta csak bácsikám jár.
Most van itt, de nem mentem ki se.
Anyáék ott vannak és kész.
Egyre kevésbé él már ez a hagyomány.
Emlékszem néhány éve még jöttek-mentek a fiúk húsvéthétfő délelőttjén, most meg szinte semmi. Unokatesóm jött, de ő is rohanásban volt és ennyi. Még 1-2 ismerős befuthat, de nem valószínű ez sem.
Nekem valahogy hiányzik, mert mondhatjuk, hogy nem szeretjük, azért csak jó élmény, jókat lehet beszélgetni stb. Ez szerintem - függetlenül a szódától és a kölnitől - pozitív élmény. Sőt, én még a vizet is szeretem! :D
Én nem szeretem, ha jönnek...
Nagybátyám szokott jönni, keresztapum és uncsitesóm, meg persze apum és tesóm. És a kèt részeges szomszéd szokott jönni, meg a részeges nagybátyám is beesik néha.
De mos valami baj lehet, mert az egyik szomszèd nem jött xD pedig kétszer-háromszor is be szokott jönni inni. De nem is baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!