Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit főztetek tavaly karácso...

Ti mit főztetek tavaly karácsonyi ebédnek? Idén más lesz vagy ugyan az?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még messze van, de nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni. Emiatt e hónapban szeretném megvenni a hozzávalókat is. Hiszen, nem kérnek enni... a hús meg eláll a fagyasztóban :)))
2012. okt. 28. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

124 millió ugyanezt firtató kérdés van már itt. Minek még egyszer feltenni?

Nálunk nincs soha, semmi rendkívüli egyetlen ünnepen sem. Ugyanúgy eszünk, iszunk, mint bármelyik olyan napon, amikor nem dolgozunk. Egyetlen eltérés karácsonykor a bejgli, amit rettenetesen utálok. Tőlem akár fröccsöntött dekoráció is lehetne.

2012. okt. 28. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Tavaly nálunk rántott pulykamell meg hal volt, leves meg halászlé ami minden évbe. Szerintem idén sem lesz másképp, mivel már nem élek otthon, hanem a barátnőmmel élek így a szüleimnél leszünk 24-én tehát mi nem főzünk karácsonyra mert nem otthon leszünk, csak csinálunk 2-3 fajta süteményt még nem tudjuk milyet, aztán 24-én én szüleimnél leszünk 25-én délután pedig barátnőm szüleihez megyünk 26-án meg egy közös barátunkhoz megyünk karácsonyozni.
2012. okt. 28. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!