Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Olyan ciki: két csaj is...

Olyan ciki: két csaj is elájult ma a suliban, az ünnepségen. Nálatok is voltak ilyenek?

Figyelt kérdés
Évek óta szinte mindig vannak páran, akik nem bírják a kiképzést. Ilyen sok fiatalnak lenne alacsony a vérnyomása, vagy mitől?

2013. máj. 4. 21:16
 1/9 anonim válasza:
100%
Az is lehet, hogy izgult, vagy nem evett semmit ballagás előtt, ezért leesett a vércukra.
2013. máj. 4. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mi olyan ciki?? Én is rosszullettem tesóm ballagásán tegnap. Na és? Ez nem azt jelenti, hogy nem bírnak végig állni 1 órát. Nekem speciel mindig 90/70 körül van a vérnyomásom. Nem tudok vele mit kezdeni, el kell fogadnom. Sőt oda még mentőt is hívtak. /Nem hozzám./
2013. máj. 4. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor rendszerint a meleg és a hosszú ácsorgás kombinációjától ájulnak el. Van, akinek a vérnyomása alacsony, de egy karácsonyi ünnepségen mindig kevesebben fognak elájulni, mint mondjuk egy évnyitón/évzárón.
2013. máj. 4. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ciki! Én is rosszul lettem a ballagásomon, mert nem tudtam enni reggel annyira ideges voltam, ráadásul még meg is jött és féltem, hogy elkezdek görcsölni. Ezt szerencsére megúsztam, így "csak" a derekam szakadt le majdnem. És akkor a napon álltunk majdnem 2 órán keresztül.

Még szerencse, hogy egyik osztálytársam tudott adni szőlőcukrot, egy másik pedig egy kis vizet, így kicsit jobban lettem.

De ez nem ciki, van, aki ha ideges, rosszul lesz, elájul, vagy csak leesik a vérnyomása, bármi történhet. Ilyenkor segíteni kell a másiknak, nem azt mondani, hogy ciki.

2013. máj. 4. 21:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Elnézést, ha félreérthető, bántó jelzőt használtam. A ciki szóval csupán arra szerettem volna utalni, hogy milyen kellemetlen lehet valakinek a saját ballagásán elájulni.

Természetesen tudom, értem, hogy az esetek többségében nem tehet róla az illető.

2013. máj. 4. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én ballagásomon érdekes mód nem volt, pedig akkor is ilyen 28 fokos hőségben kellett állnunk legalább 1 óra hosszát. Persze a fiúk öltönyben én is már majdnem szétfőttem, de túl éltem a dolgot.

Én már 2 éve ballagtam amúgy.

Tavalyi ballagás is jó melegben volt, ott egyik rokonom ballagott, na ott többen is elájultak legalább 3 csaj és egy srác esett össze. Azt tudom hogy az egyik csajt az apja meg az egyik tanár vitték be egy hűvös terembe, persze az unokahúgom osztálytársa volt, ballagás végén amikor kijött mondta is hogy a csajt be is vitték a kórházba mert nagyon erősen vérzett az orra, és csak másnap délután engedték haza. Meg mondták hogy érettségin is még érezte hogy rosszul van. Sajnos ez lehet a meleg oka eléggé, vagy ha valakinek magas vagy alacsony a vérnyomása az kevésbé bírja így a kiképzést, és annak a csajnak nagyon magas volt, de nem kezelték, és persze hogy felment neki. A barátnőm tegnap délután ballagott, ott csak az egyik osztálytársa ájult el, de csak egy fél pillanatra utána felpattant majd ismét visszaállt a sorba, meg még egy kis csaj aki a sorfalat állta az sem bírta a kiképzést.

Ma az iskolába ahol dolgozok ott is volt ballagás hát, ott is kidőltek egy páran sajnos, és amikor a vendégek már rég elmentek meg a ballagók, és mi már elkezdtük rendbe rakni az iskolát, ugye takarítás, meg szétszedtük a hangcuccokat, még akkor is ott volt az egyik lány lefektetve egy padra mellette a családja és ott hűtötték meg itatták. Azért nem mentek haza, mert gyalog mentek, nem laktak messze de várták a bátyját hogy eléjük menjen autóval.

2013. máj. 4. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk most nem volt ájulás csak szalagavatón. Egy lány és egy srác dőlt ki két másik osztályból. Kb kilencvenen voltunk felzsúfolva a színpadra,meleg volt és valamiért csak a mögöttem álló két srácnak volt annyi esze,hogy ablakot nyissanak, utána a többi osztály is megtette.

Ballagás előtt én is rosszul lettem egy picit,de pár szem szőlőcukorral megoldottam. Reggel későn keltem, még pakolnom kellett,utána pedig rohantam fodrászhoz, haza, átöltözés és irány a suli,így az evés kimaradt.

2013. máj. 9. 17:42
 8/9 csincsilla000 ***** válasza:
100%
én most fogok ballagni...Nálunk eddig a tornacsarnokban volt az ünnepély és hát ha oda bezsúfolódik kb.2x300 ember akkor el lehetképzelni,hogy mi van ott :D volt olyan,hogy a ballagó osztály fele a padlón kötött ki és mások is rosszul lettek..Most már a faluház kertjében lesz a szabad levegőn.
2013. máj. 10. 17:54
 9/9 csincsilla000 ***** válasza:
100%
a kérdésre válaszolva lehet a rossz levegőtől is,na meg ha állnak állandóan a vér nem jut fel az agyba rendesen.
2013. máj. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!