Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viki44 kérdése:
Szerintetek ciki az amikor a csaj es a pasi kozt mondjuk 6 ev korkulombseg van?
Figyelt kérdés
mert koztunk anyi van es egyfojtaba cikiznek...es idegesito2013. ápr. 13. 12:29
2/13 A kérdező kommentje:
En 16 vagyok a baratom meg 22
2013. ápr. 13. 12:31
3/13 anonim válasza:
Szerintem akkor is inkább szard le mit mondanak, ha neked megfelel akkor jó.
4/13 anonim válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást nem gáz..de hát ebben a korban nem megszokott...ezért furcsa lehet a környezeteteknek.
6/13 anonim válasza:
Az sokkal cikibb, hogy nem tudsz helyesen írni, hidd el!
7/13 anonim válasza:
Ha boldogok vagytok, akkor meg mit érdekel másik véleménye?
17f
8/13 A kérdező kommentje:
Nem az, de most 2 honapja n talalkoztam vele mert kiment nemetbe dolgozni,kozben tarcsuk a kapcs meg minden,de szinte minden nap kint logok a haverokkal es n halok mas csak azt h tul idos hozzad,tul magas,stb es mar idegesit
2013. ápr. 13. 12:39
9/13 A kérdező kommentje:
Micsinaljak h elfogadjak?
2013. ápr. 13. 13:03
10/13 anonim válasza:
Bocsi, hogy én is a helyesírásoddal jövök, de aki ennyire nem tud írni, az nem lehet túl érett, és így meg is értem, hogy cikiznek. A srác is elég gyerekes lehet, ha veled kezdett. Ráértél volna még ezzel a barát-dologgal.
Egyébként meg, akármilyen cikizésre mondom, hogy ha lesz@rod, mit mondanak, és nem húzod fel magad, nem lesz érdekes a reakciód, és abba fogják hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!