Mivel tudnám bebizonyítani a többieknek, (az osztálytárs lányriválisaimnak) hogy nem vagyok ciki, sem nyomi, csak más. Mint ők? ( nem olyan nyálas facebook függő) dert
elegem van, hogy azért,mert nem vagyok ,,tipikus" tini, nincsenek barátnőim.7 év....nem akarok egyedül élni tovább. nincsenek titkos betegségeim, csak a magány. az betegség? ugye nem??
sos valaki plííííz!!!
Miért akarnád bárkinek is bizonyitani, hogy te vagy a normális és ők a ciki?
Ne foglalkoztasson, hogy ők mit gondolnak rólad - élj a magad értékei szerint. Sose törődj szemét emberek szemét beszédeivel, csak az idődet vesztegeted.
Barátokat pedig fogsz találni, ha az érdeklődési területeden belül keresed: pl., ha szereted a csillagászatot, akkor menj el egy csillagász-szakkörbe, és ne a facebookon lógj, ha nem érdekel. Ha szereted a könyveket, menj könyvtárba. Keresd meg a téged érdeklő témák szakköreit-klubjait, és ott fogsz találni olyan barátokat, akik valóban értékesek a számodra.
Sosem értettem, a "legjobb barátnő" miért pont valamelyik ostoba liba az osztályból. Suli után pár évvel mindegyik csak egy zsíros hajú elhizott koca lett - büszkék voltak, ha volt egy kegyelem-érettségijük, ezek az "értékes" barátnők?
Menyi idős vagy amugy?? Az is lényeges... Ha barátokat akarsz szerezni :
-légy közvetlen
-találjatok közös témát
-ne legyél mindig merev, és komoly légy humoros és enyhén laza
-ne fagasd intim vagy magán dolgokkal az illetőt
-mindig előre kőszönj azt szeretik az emberek
-néha elsüthetsz egy kamu bokot
Ami a legfontosabb: jol válaszd meg h kit is akarsz barátodnak, ne mindig a népszerüség vezéreljen
itt a pl.-em 3 éve is voltak barátaim de nem annyi mint most , most pedig oyan szintre léptem h megválasztottak elöször az osztályba diák igazgató jelöltnek késöbb az egész iskola rám szavazott és elsőprően nyertem :)
Ha pedig cikiznek, csufolnak nevesd kiőket és viccesen , de erősen oltsd viszza, ne hagyd magad.
Ha lány vagy és elég idős probálj be pasizni és be sárgulnak majd az irigységtöl, és probálj ,,sexy lenni :)
Igaza van SZ.K.Rebekának!
Ne érdekeljen hogy mit gondolnak rólad, te tudod(és mi is), hogy te vagy a normális, és nem ők!
Amúgy meg ez csak a nagy, és kis városokban van!
Szerintem költözzetek le egy közeli faluba, ott nincsenek ilyen dolgok, oda nem jutott el a "páwa" vírus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!