Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Szerintetek hogyan lesz?

Szerintetek hogyan lesz?

Figyelt kérdés

idén nyolcadikasok vagyunk. év végén mindig együtt van a ballagás és az évzáró. a nyolcadikosok 3 osztály vonul egymás után, elől 3 zászlóssal( 1 fiú a zászlóval, 2 csaj kíséri, mindegyik másik osztályból). utánuk a, b, c osztály.

az osztálytársak mindig úgy mennek, hogy egy fiú-egy lánnyal.

minvel 26-an vagyunk, és 13-13 az arány, de egy lányunk kiesik a zászlózás miatt.

így maradunk fiúk-lányok 13-12-vel.

ebből egy fiú, a legmagasabb kíséri az osztályfőnökünket.

az a baj, hogy a fiú, akivel szeretnék menni, ő lesz az, aki tuti kíséri az ofőt, ezért ez így lehetetlen.

ő a legmagasabb (van 180+) és én pedig a legalacsonyabb (150-).

ez máris egy kizáró ok. a másik pedig, hogy minden csaj vele akar menni.

anyu is szeretné, hogy vele menjek, de tudja, hogy a durva 30 cm miatt ez lehetetlen.

a fiú nem akar senkivel menni, főleg nem az ofővel, konkréten egyedül szándékozik.

2012. nov. 9. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nálunk elől mentek a magasak hátul meg az alacsonyak. volt hogy 2 fiú 1 lány, 2lány 1 fiú. a lényeg hogy senki nem maradjon egyedül, esetleg 2esével de akkor meg 1 fiú 1 lány. már nem emlékszem pontosan.
2012. nov. 18. 13:07
 12/19 anonim válasza:
60%
Nem tökmindegy?? De most komolyan.
2012. nov. 21. 15:37
 13/19 A kérdező kommentje:
12. NEEEM!!!
2012. nov. 21. 20:15
 14/19 anonim válasza:

DEEEEE!

szerintem az.

2012. nov. 22. 14:04
 15/19 A kérdező kommentje:

NEEM.

szerintem igenis fontos, hogyha emlékezetes nyolc évet és ballagást akarok..

2012. nov. 22. 19:57
 16/19 anonim válasza:

Elárulom neked, tényleg tök mindegy. Nem ezen fognak múlni a jó emlékek és a szép zárás.

Mi szalagavatón úgy csináltuk, hogy fiúk és lányok külön-külön beálltunk tornasorba, és a két tornasort egymás mellé raktuk, így a legalacsonyabb lány a legalacsonyabb fiúval, a legmagasabb lány a legmagasabb fiúval vonult. Szerintem ez a legésszerűbb. Amúgy az alapján amiket írtál nem valószínű, hogy te fogsz vele menni.

2012. nov. 22. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
ha majd az áltsulira gondolsz, úgysem a ballagás fog eszedbe jutni, hanem a kirándulások, a poénok meg ilyesmik. én már arra sem emlékszem, ki mellett álltam. pedig nem volt régen.
2012. nov. 23. 15:46
 18/19 A kérdező kommentje:

utolsó: csak mi 4 év alatt egyszer mentünk osztálykirándulásra, nem volt jó az osztályközösség, csoportokra (2-3-4-5-5+ fős)voltunkj szakadva. és szerintem jobban tudom, hogy nekem mi a fontos.

sosem voltam átlagos és nem is így gondolkodom.

2012. nov. 23. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Tavaly ballagtam (igaz, középsuliból), szóval első kézből mondhatom, hogy teljesen mindegy, kivel mész. Nemhogy a nyolcadikos ballagópáromra, de még az tavalyira sem emlékszem. Nem az a fontos, kivel mész, hanem az, hogy milyen emlékeket viszel magaddal.
2012. nov. 30. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!