Szerintetek hogyan lesz?
idén nyolcadikasok vagyunk. év végén mindig együtt van a ballagás és az évzáró. a nyolcadikosok 3 osztály vonul egymás után, elől 3 zászlóssal( 1 fiú a zászlóval, 2 csaj kíséri, mindegyik másik osztályból). utánuk a, b, c osztály.
az osztálytársak mindig úgy mennek, hogy egy fiú-egy lánnyal.
minvel 26-an vagyunk, és 13-13 az arány, de egy lányunk kiesik a zászlózás miatt.
így maradunk fiúk-lányok 13-12-vel.
ebből egy fiú, a legmagasabb kíséri az osztályfőnökünket.
az a baj, hogy a fiú, akivel szeretnék menni, ő lesz az, aki tuti kíséri az ofőt, ezért ez így lehetetlen.
ő a legmagasabb (van 180+) és én pedig a legalacsonyabb (150-).
ez máris egy kizáró ok. a másik pedig, hogy minden csaj vele akar menni.
anyu is szeretné, hogy vele menjek, de tudja, hogy a durva 30 cm miatt ez lehetetlen.
a fiú nem akar senkivel menni, főleg nem az ofővel, konkréten egyedül szándékozik.
NEEM.
szerintem igenis fontos, hogyha emlékezetes nyolc évet és ballagást akarok..
Elárulom neked, tényleg tök mindegy. Nem ezen fognak múlni a jó emlékek és a szép zárás.
Mi szalagavatón úgy csináltuk, hogy fiúk és lányok külön-külön beálltunk tornasorba, és a két tornasort egymás mellé raktuk, így a legalacsonyabb lány a legalacsonyabb fiúval, a legmagasabb lány a legmagasabb fiúval vonult. Szerintem ez a legésszerűbb. Amúgy az alapján amiket írtál nem valószínű, hogy te fogsz vele menni.
utolsó: csak mi 4 év alatt egyszer mentünk osztálykirándulásra, nem volt jó az osztályközösség, csoportokra (2-3-4-5-5+ fős)voltunkj szakadva. és szerintem jobban tudom, hogy nekem mi a fontos.
sosem voltam átlagos és nem is így gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!