Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » 8-osok! Nektek milyen hajatok...

8-osok! Nektek milyen hajatok lesz a ballagáson?

Figyelt kérdés
Én szerintem ezen a ballagáson annyira még nem kell túlzásba vinni, nem? Sztem elég lenne egy kis göndörítés vagy ilyesmi, de nem tudom, hogy más 8-osok hogy vannak ezzel. Az osztálytársaim meg azt mondják, hogy ők még nem tudják, milyen lesz a hajuk...
2012. jún. 8. 17:31
 1/7 anonim válasza:

nekem ilyen lesz:

[link]

:)

2012. jún. 8. 19:13
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
Barna. Mint eddig. :-)
2012. jún. 8. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
8.ba kb semmi se kell
2012. jún. 8. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vittem túlzásba annyi hogy megmostam meg kivasaltam. Gimibe se vertem nagydobra akkor hullámos volt és ennyi.
2012. jún. 8. 20:53
 5/7 anonim válasza:
Szerintem felejtsétek el a kontyokat meg a strasszos, virágos stb. hajkölteményeket, ráér majd az esküvőn. Szép fiatalok vagytok, egy kis göndörítés vagy egyszerűbb frizura (mint itt feljebb a képen) teljesen oké, de azért rátok lehessen ismerni. :)
2012. jún. 10. 23:16
 6/7 anonim válasza:
csak ki lesz engedve és vasalva
2012. jún. 11. 14:16
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell konty, mert öregít, emellett drága is. Olyan frizurát érdemes csináltatni, ami otthon is elkészíthető. A komolyabb frizurák a diplomaosztóra valók. Nekem be volt göndörítve a derekam közepéig érő hajam, mind az általános iskolás, mind a középiskolás ballagásomon. Nem szólt meg senki se érte.
2012. jún. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!