Milyen hajatok lesz ballagáson?
Figyelt kérdés
linkeket is ha tudtok és ötletet hogy az enyém milyen legyen mert az én hajam hátközépig ér és szőkésbarna
légyszi írjatok:$
2012. febr. 12. 22:49
1/5 anonim válasza:
enyém simára vasalt oldalra fésült lesz mert nem szeretem a túl spirázott frizurákat sem.
2/5 anonim válasza:
hát figyelj ezek a fodrász által csinált természetellenesen begöndörített hajak szinte senkinek nem állnak jól. és emellé jön még a több kiló profi smink..
tavaly voltam egy ballagáson, minden lány a fent említett módon nézett ki, hát mit ne mondjak..:D
én idén ballagok, már beszélik a lányok, hogy majd mennek fodrászhoz, nos én azzal fogok kitűnni, hogy ugyanolyan lesz a hajam, és max szempillaspirált fogok használni:D hidd el, a természetes hosszú szőkésbarna haj gyönyörű, hagyd rajta a balzsamot 20 percig, rakj rá pakolást, és a te hajad lesz a legszebb:)
3/5 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy nekem szinte mindig kivan vasalva meg alapból egyenes a hajam és most kicsit változtatni akarok arra az egy napra :S
2012. febr. 13. 17:31
4/5 anonim válasza:
Unokatesóm fodrász annyira jó hajakat csinál nekem,hogy rábízom. :D
5/5 A kérdező kommentje:
szerencsés vagy:D
2012. febr. 13. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!