Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett vörös hajúak! Mennyire...

Festett vörös hajúak! Mennyire dobja le a színt a hajatok?

Figyelt kérdés
Most fekete a hajam, le szeretném szívatni és élénk vörösre festetni. Valakinek van tapasztalata mennyire teszi tönkre a hajam? És napi rendszerességű hajmosás mellett nagyon ki fogja dobni a színt?

2012. jan. 26. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sötétszőkéről festettem vörösre a hajam, és 2 hetente újra kellett festeni. Hajmosás után, amíg meg nem szárad nagyon engedi a színt.
2012. jan. 26. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Napi rendszerességű hajmosás - te viccelsz?!

Iszonyatosan nem tesz jót sem a fejbőrödnek, sem a hajadnak! Próbáld meg legalább 3-4 napra nyújtani...

Egyébként nekem pl. a leszívatás nem tette tönkre a hajam abszolút, a fodrászom nagyon csodálkozott is rajta. Szóval az állaga ugyanolyan puha, mint előtte, és szép, fényes.

Viszont festékből dupla adag kell rá, hogy ugyanazt a színt elérjük, és max. 3 hétig van szép színe - heti 2 hajmosással.

Viszont vannak jó trükkök, pl. subrina hajszínező haj, alfaparf- jeans color bemosó, ezeket lehet alkalmazni pl. hajmosás után, és nagyon szépen visszahozzák az élénk színt és a lenövésre is jók. A jeans color különösen jó, mert olyan mint egy hajpakolás, nagyon jó puha hajat csinál :)

2012. jan. 26. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom nyújtani a hajmosás idejét, mert már másnap szörnyen zsíros - az alja meg pont száraz - és nagyon igénytelenül néz ki, viszket meg minden bajom van. Csak ennek köszönhetően gondolom elég gyorsan kidobná a festéket. Amúgy köszi a választ, nem is hallottam még ezekről a bemosókról :)
2012. jan. 26. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Pontosan azért zsíros, mert a fejbőröd hozzászokott, hogy a természetes tisztulási folyamatot elvégzed helyette, ezért már nem működnek rendesen ott a kémiai funkciók, az öntisztulás.

Ha hétvégenként pl. nem mozdulsz ki otthonról, akkor inkább szenvedj kicsit zsíros hajjal, és 1-2 hónap után visszaszokik nagyobb távlatokra a fejbőröd.

2012. jan. 26. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
ha vékonyszálú a hajad, akkor kb 2 hétig bírja. eléggé "kopik" a szín
2012. jan. 26. 17:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Nyáron próbálkoztam vele, hetente mostam hajat, de semmit nem értem el vele :/
2012. jan. 26. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
hát kb. 5 hónapot bírt (ez a 6.) de még mindig látszik a vörös nekem.
2012. jan. 26. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Amíg vörös hajam volt nagyon dobta le a színt, az első hajmosásnál élénk narancssárga volt a víz. És minden hajmosásnál engedte, akármit csináltam vele. Meg persze tönkretette a hajam is sajnos, szálkás és töredezett lett.
2012. jan. 28. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:

1 éve lettem vörös, melírozott szőke hajra. Hát, a vörös alapból is nagyon hamar kopik, plussz még szőkére volt ráfestve. Így hát havonta kellett festeni, de az egészet. Elég macerás volt, aztán pár hónapja elhatároztam hogy lenövesztem az egészet, azóta nem is volt festve, de meguntam ezt a növesztősdit ezért hamarosan megyek a fodrászhoz: hajradír és vissza a szőkéhez. Na de hogy a lényeget mondjam: Én szerettem vörös lenni, csak ez a macera vele, meg hajmosás után, párnára törülköző mert különben megfogta volna, meg tiszta piros volt a víz ha megmostam. :S Ha ennek ellenére is ragaszkodsz a vöröshez akkor a színélínkétő módszereket kell alkalmazd, mint pl. alfaparf, ahogyan már írták.

22/L

2012. jan. 28. 17:09
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok

Nekem is lenne pár kérdésem így ezeket olvasva

Nekem január25.-én lesz festve rezvorosre (valószínűleg)

És szerintetek nekem mennyi idő alatt kopik ki?

(Vastag szálú a hajam már kibírt egy brazil hajegyenesitest, kicsit göndör de kezelhető, egy héten egyszer mosom

viszont be lett festve szokere de az már undorító színű sárgás, és ez nyaron történt

Kérlek segítsetek hogy megéri e vagy nem

2018. dec. 29. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!