A barátomnak lesz középiskolai ballagása nem tudom mit vegyek neki, fiúnak lánytól jó a virág vagy valami mást?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 18:20
1/3 anonim válasza:
A cirág inkább rokonoktól való. vegyél egy plüsst(pálcikán vagy simán) és kérj hozzá szép szalagon egy idézetet
2/3 anonim válasza:
Mikor az én párom ballagott, tőlem egy olyan csokrot kapott, amiben 5 mini italos üveg volt. Nagyon örült neki:) Nem hétköznapi csokor, de van még sok más hasonló csokor. Láttam olyat ahol cigik voltak benne, vagy pénzből virág, vagy óvszer vagy felfújva vagy csomagok, vagy zöldség csokor. Esetleg a virágüzletben is tudnak ötleted adni, már ha tetszik ez az ötlet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat sokat segítettetek!:)
2012. máj. 10. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!