Szerintetek hogyan lesz?
idén nyolcadikasok vagyunk. év végén mindig együtt van a ballagás és az évzáró. a nyolcadikosok 3 osztály vonul egymás után, elől 3 zászlóssal( 1 fiú a zászlóval, 2 csaj kíséri, mindegyik másik osztályból). utánuk a, b, c osztály.
az osztálytársak mindig úgy mennek, hogy egy fiú-egy lánnyal.
minvel 26-an vagyunk, és 13-13 az arány, de egy lányunk kiesik a zászlózás miatt.
így maradunk fiúk-lányok 13-12-vel.
ebből egy fiú, a legmagasabb kíséri az osztályfőnökünket.
az a baj, hogy a fiú, akivel szeretnék menni, ő lesz az, aki tuti kíséri az ofőt, ezért ez így lehetetlen.
ő a legmagasabb (van 180+) és én pedig a legalacsonyabb (150-).
ez máris egy kizáró ok. a másik pedig, hogy minden csaj vele akar menni.
anyu is szeretné, hogy vele menjek, de tudja, hogy a durva 30 cm miatt ez lehetetlen.
a fiú nem akar senkivel menni, főleg nem az ofővel, konkréten egyedül szándékozik.
menjetek névsorban, és kész :D
lehet, hogy a tanár dönti el, és nem lesz vita. ha nem ezek lesznek, végül úgyis a srác dönt. ha ilyen kívánságműsor lesz és tényleg elég vegyes párok lesznek, akkor lehet hogy összekerültök (magasságilag értem), de elég kicsi az esélye
de ez csak az én véleményem :) egyedül biztos nem mehet.
Minket 8.ba névsor szerint állítottak be hát mit is mondjak elég hüly.n néztünk ki. :D
Most 12.be ballagáson meg volt 2 elől tanárral meg 2 hátul tanárral a többiek meg lebeszélték ki kivel ballag. :D
Mi vegyesen mentünk,hármasával, hol 2 fiú fogott közre 1 lányt,hol 2 lány 1 fiú
de már nem emlékszem én kikkel mentem :D
áá. névsor szeint nem mehetünk, mert akkor a legtöbb pár azonos nemű lenne és az nálunk csak azért van, hogyha több a fiú/lány.
ha viszont igazatoik van és névsor szerint megyünk, akkor velemegyeeek. *-*
amúgy pedig szerintem lényeges, hogy ki kivel megy.
Nálunk tornasor volt.
Az ünnepségnek jól is kell kinéznie. Elől mentek és álltak az alacsonyabbak. Utánuk szépen sorban a többiek.
Amúgy, ha alacsony az o.fő marha hülyén néz ki, hogy mindig a 2 extra legmagasabb "létra" közé beállítják. Nevetségesen béna. Ezt esetleg bevethetitek, amikor vitára kerül a sor.
Választhat magának 2 egyforma (hozzá illő) magasságú kitűnő tanulót is, vagy akit kedvel az o.fő. Ezt vegyék megtiszteltetésnek a kiválasztottak. Zászlóvivőknek is a legjobb tanulók közül választanak - általában.
Ami meg a kedvenc magaskádat illeti: inkább ballagás előtt vagy után törekedjetek a közös képekre, ha jóban vagytok. Gondolom a fotózást is utálja, de ez marad az egyedüli emlék a nagy napból. Az, hogy tornasorban hogy álltok? Lényegtelen. Ha mindenki a barátja mellett állna, abból nagy káosz és veszekedés lenne, mert gondolom nem magasság szerint választottatok. Ez a nap arról szól, hogy szépek legyetek, az egész osztály egyben is jól mutasson.
Utána kisebb bandákban belefér a fotózás, de ezt beszéljétek meg előre - a fotóssal is, egymás közt is. A helyszínt is kinézhetitek előre. Feldíszített osztályterem, suli udvarának egy szép része...
Év végéig még van időtök lefixálni ezeket. Nálunk a tablófotózáshoz a suliba jött a fotós, csoportkép készült, tanárokkal is. + az egyéniek és a szabadon választott lazábbak. Pl. csak csajok,- csak pasik. Barátnős...stb.
És akkor megoldódott minden ilyen jellegű probléma. Vicces képnek kitalálhatjátok, hogy kedvencetek középen az összes csajjal! (Lányok: kicsit kacéran beállítva, pózolva.) Ehhez a többi srác nem t.om mit szólna. Vagy ők is akarnának ilyent, vagy halálra cikiznék a menő magaskát.
Hát sok sikert a szervezéshez/ tervezéshez! ;-)
Ui. a fotós választásánál olyant válasszatok, aki esemény-fotózást is vállal, tehát a ballagást is végig kattintja.
Újabban a szülőknek adnak az elején és a végén 5 percet erre a célra. A műsor elején mikrofonban megkérik őket, hogy közben ne zavarjanak (120-an) fotózással. Erre MOST van lehetőségük. A profi képek elérhetők lesznek mindenki számára (neten, vagy a fotósnál.)
Pár ballagáson voltam fotózni, ami így zajlott, és tetszett. Hajrá!
Mi egyik ballagáson sem mentünk párban... Nem is láttam még ilyet, párban menni? Mi egyesével mentünk egymás után, fogtuk az előttünk haladó vállát, és énekeltünk. A sort az ofő vezette, szintén egyedül.
A zászlót pedig 11.-esek vitték.
Profi fotósunk sem volt, mégis jó képek/videók vannak mindkét ballagásomról.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!