Általános iskolában milyen ruhában kell ballagni?
Ünneplő. Sok helyen kötelező pl. a matrózblúz, vagy az iskolának egyéb "egyenruhája".
De ezt majd, ha oda kerülsz, úgyis elmondja az osztályfőnök, végül is biztosan van iskola, ahol akár pánt nélküli ruhát is fel lehet venni.
(Mi általánosban ünneplőben ballagtunk: fekete alsó, fehér blúz, középiskolában meg matrózblúz és fekete alsó.)
Én is nemrég ballagtam általánosból. Nálunk fehér blúz és fekete szoknya volt a lányokon, plusz fekete/szürke cipő.
Meg nálatok is lesz nyakkendő, gondolom. És ahhoz szerintem ne pánt nélküli ruhát vegyél fel.
Fekete szoknya/nadrág, fehér ing/blúz, egyforma nyakkendő, esetleg harisnya, fekete/fehér cipő!
Nem, szerintem nem lehet. De a tanár majd megmondja!
Hanyadikos vagy?? :D
ööö...
tavaly A osztály: lányok- fehér blúz/szoknya/ünneplős cipő , fiúk- ing/öltönymellény/hosszú fekete naci/kultúrált cipő
B osztály: lányok- fehér blúz/ nadrág/ ünnepi cipő , fiúk-ing/nadrág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!