Mit kaptál tegnap a 8. -os ballagásodra?
Kérdező ! Milyen lett az a bizonyítvány, hogy körülbelül összesen 200 ezer forint értékű dolgokat kaptál ?
Valószínűleg te valami országos bajnok lehetsz és azt sem tudod, hogy mi az a 4 es, sőt csak a csillagos 5 öst ismerheted. Ez csak egy ballagás, ráadásul 8. osztályból, amit szinte mondhatom kötelező elvégezni, mert tanköteles vagy. Én itt tanulom ezt a rakat tételt, mert megyek szóbelizni. Szóval valaki mondja meg nekem, hogy ennyi sötét szülő van ? Hurrá, elvégezte a nyolc általánost ? És akkor mi van ?
"Én itt tanulom ezt a rakat tételt, mert megyek szóbelizni."
Én meg a rakat anyagot, mert egyetemista vagyok. Nem kell sajnáltatnod magad, csak mert érettségizel, ha vissza gondolsz majd, rájössz mennyire dedós a gimi és hogy nem sajnál ilyenkor titeket senki. És most szimplán irigy vagy a kérdezőre, csak mert kapott egy csomó jó cuccot. És ha ők megtehetik, mit zavar az téged?
anyutól egy banánhámozót, aputól virágföldet, a Katutól meg egy használt Ablakzsiráfot
a könyvnek nem örültem...
A fiam ballag.Étterembe megyünk vacsorázni vagy másnap ebédelni. Család + nagymama. Tőle lehet kap 5000-.Ft-ot, ennyit szokott adni családi ünnepekkor.Ennyi. Ez mégcsak a
8.osztály volt, amit szerintem mindenkinek el KELL végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!