Múlthéten volt a szülinapom és az egyik osztálytársam szül. Napja egy napon születtünk. Egy másik osztálytársam, tegnap meglepte egy tortával . De nekem nem hozott semmit, pedig teljesen jó barátok vagyunk. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 18:07
1/5 anonim válasza:
nem lehet hogy nem tudja hogy mikor van a szülinapod? O.o
2/5 A kérdező kommentje:
Nem:(
2011. dec. 9. 18:42
3/5 anonim válasza:
Meg ne sértődj már. Nem várhatod el senkitől, hogy elhalmozzanak mindennel ilyenkor.
4/5 anonim válasza:
Érdekes.. Adhatta volna azt a tortát mindkettőtökek is... vagy 2 kicsit 1 nagy helyett. Ez akkor nem barát.
Persze, nem várja el az ember, hogy elhalmozzák mindennel, de hogy felköszöntsék, főleg ha tudja mikor van és a másiknak vitt is ajándékot, -bunkóság volt a részéről. Ne foglalkozz vele, de elmondhatod nekik, hogy rosszul esett.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem várom el,hogy elhalmozzanak ajándékokkal.Csak rosszul esett tőle,hogy rám nem gondolt.Pedig tudta,hogy akkor van.
Kedves 2.válaszoló:nem vártam el tőle,semmit.De azért kiváncsi lennék,neked hogy esne,ha veled is ezt csinálná valaki,főleg ha az egy tök jó BARÁTOD.De mostmár mindegy,csak akkor érzékenyen érintettm,még sirtam is,hogy mivel érdemeltem ezt ki.De mindegy mostmár beletörődtem:(
2012. jan. 3. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!