Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársam nagyon szeretem?
Nagyon szeretem a lányt, de éppen ez a baj, mert 4 éve ismerem, de egyszerűen csak rá tudok gondolni, mindennel őt kombinálom, egyszerűen imádom!! Elvagyunk nagyon, de nem azért nem merem megmondani, mert félős vagyok, (mindig nyíltan elé álltam egy lánynak), hanem mert félek hogy elveszítem. Félek ha ezt elmondanám neki, akkor nem úgy állna hozzám, mint eddig!! :/ Életemben nem voltam még ilyen helyzetben, hogy féljek az ilyentől!! Mit tegyek?? :O
18/F
Szerintem viselkedj úgy, mintha férfi lennél.
Bár a leírás alapján ez nehéz lehet számodra.
Figyelj ha ő nem érez irántad semmit azt mondja, akkor nem fog nehezére esni hogy minden maradjon így ahogy most van ha el is mondod neki.
Ha pedig mégis nyert ügyed van a lánynál, akkor megéri nem? :)
köszi a válaszokat :)
2.válaszolónak: szerintem te meg tanulj meg olvasni, mert leírtam, hogy eddig SOHA nem volt gondom a csajoknál, de ez más...mert régóta ismerem és nagyon szeretem, nem csak bejön és ennyi...és félek hogy elveszítem!! ha csak tetszene, akkor megmondanám neki nyíltan..de ez most sokkal nehezebb...ennek van tétje..nem úgy mint egy buliba egy csajnál..lehet még nem éreztél így mint én most??...lehet lepontozni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!