Ma és tegnap is pozitivat teszteltem ismételjem két naponta vagy tök felesleges?
Ez egy költői kérdés.
Ha 2 teszt ugyanazt mutatja a harmadik miért kéne mást mutasson?Nyugodjál bele a dologba 2 az 1 ben vagy :D
Képzeld el hogy a szervezeted HCG-t termel ami kimutatja a teszt. Ha elvetélnél akkor még napokig pozitívat tesztelnél.
Szóval tök felesleges.
Én is ezt csináltam, amit te, mert biztosra akartam menni, de én hetente néztem, hogy meg van-e még a két csíkom!!! :)
Nem kell kétnaponta tesztelni, mert csak stresszeled magad és most fontos lenne, hogy nyugodt legyél!!
Bízz abban a két csíkban és mond a babádnak, hogy kapaszkodjon erősen!! :)
És ha már tegnap pozitív volt a teszted, akkor már jövőhét pénteken elmehetsz ultrahangra dokihoz, igaz még csak petezsákot látni ilyenkor, de azt is meg tudja mondani, hogy jó helyen van-e(kizárja a méhenkívülit is)!!
Nekem anno ultrahangon követték a peteérést, nemvárt után egy héttel rendelt vissza a doki(ha nem jön meg).
Akkor voltam 5 hetes, akkor még csak 5mm-es volt a petezsák, meg mondta a dokim, hogy jó helyen van!! :)
Persze azt is hozzá tette, hogy ez még nagyon korai terhesség, bármi lehet belőle azt vegyem figyelembe(meg el kellett kezdenem szedni magzatvédő vitamint a folsav miatt)!
3hét múlva kellett visszamennem(na addig is csináltam még pár tesztet), és azt a boldogságot kívánom mindenkinek, amikor először hallottam dobogni a kicsi szívét!!!
Bocsi, hogy hosszúra sikerültem!
Szorítok, hogy minden rendben legyen és amúgy GRATULÁLOK a pozitív teszthez!! :)
30hkm
Felesleges.
Anyám azt mesélte, hogy amikor engem várt akkor ő is gyakran tesztelt... és egyszer negatív lett. Ne tudjátok meg, hogy apám szerint, hogy bőgött. Persze aztán megszülettem.
Még az is lehet, hogy tök feleslegesen idegeskedsz és az nem jó... : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!