Terhességkor a 30-adik hetes korban kb. hányszor kell a babának naponta megmozdulni?
nem jo a csaszar! Hidd el! En is feltem,de vegulis siman szultem es kaptam fajdalomcsillapitot, es semmit nem ereztem a szulesbol. Csak a vegen a kitolas volt kicsit fajdalmas,de az max 15 perc volt. De utana par ora mulva mar zuhanyoztam, setaltam, ettem minden. A csaszarosok meg 2 nap utan is jajgattak a fajdalomtol.
Amugy a csaszarnal is lesznek fajasok persze...
Szia, én ikreket várok és ki lettem írva császárra, mert az egyik baba nem fordul be. (Én nem akartam császárral szülni, ezt dobta a gép). Igy a legkorábbi időpont a betöltött 37. hét utáni első munkanap lett nekem, ezt el kell érni, hogy ne számítsanak koraszülöttnek.
(Ikreknél mondjuk máshogy gondolkodik a doki, mert eleve ilyenkor már kisebb a helyük és a mamának is sokkal nehezebb).
Az én babáim amúgy lusták, van hogy egy napig nem mozognak, plussz azt is megfigyeltem, hogy ha nem pihenek, akkor sem mozognak. A doki erre azt mondta, hogy ameddig a szívhanng rendben, nincs ok aggódni. És rájuk is hat a front, a meleg, a szél, stb.
Boldog babavárást 30+5 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!