Ballagáskor milyen ajándékot szokás adni?
Középiskolai ballagásról van szó, mem vagyok jártas egyáltalán a témában. Kaptam kicsengetési kártyát, ami ugye azt jelenti, hogy illik elmennem a ballagásra [és el is megyek szívesen :)]. De ilyenkor mik a szokások? Gondolom a virágcsokor alap, de azonkívül valamit szoktak adni? Csoki, könyv, apróbb ajándékok? Mikor kell átadni, mit kell mondani? Hogyan zajlik ez az egész ballagás? A bulira nem vagyok hivatalos. :P
Az illető, aki ballag, egy lány ismerős/barát. :)
18/F
Te már nem azért, de a középsulis ballagások már nem lecsengtek? Már a vizsgák mennek mindenhol...
Na de sz.tem egy szép csokor virág azt jólvan. :)
Hmmm, én a helyedben valami apróságot vennék neki, biztos örülne neki:)
Amúgy én meg szülőktől, rokonoktól pénzt kaptam.... de ugye ez most más.
Nem Mo.-n élek. :)
Végülis mondható közli barátnak, az egyik legjobb barátom barátnője. :P De nem dumáltunk és nem jártunk ki közösen annyit, hogy tudjam mik a hobbijai, miket szeret olvasni, és ehhez hasonlók. Én egy virágcsokorra gondoltam és egy doboz csokira, becsomagolva szépen persze. Ezeket a beszédek után kell átadni, miután lejár a 'ceremónia', ugye? :D
szerintem szedj a kertben valami kis virágot...:) annak biztosan örülne. Én ballagásomra szüleimtől is "házilag gyártott" virágot kaptam,és felbecsülhetetlen volt. :)
21/L
Köszi az értelmes válaszokat! :)
6-os válaszolónak pedig: Nem akarom, hogy enyém legyen a csaj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!