Mit szokás adni ballagáskor?
Figyelt kérdés
pl. szoktak kis meglepiket? mivel pénzt nem adhatok se virágot, mert nem szereti...például valami közös kép(keretbe vagy ilyesmi), vagy nem tudom, ötletem sincs
17/l
UI: aki ballag fiú
2011. ápr. 26. 23:59
1/7 anonim válasza:
Pacalpörkölt, azt minden fiúcska lájkolja.
2/7 anonim válasza:
spray, dezodor, tusfürdő borotva<----ilyesmi csomagot, persze ezt nem a suliban ahol ballag, ha van piercingje akkor valami pc-t is vehetsz neki
3/7 A kérdező kommentje:
valami személyesebb? mármint hülye ötlet? azt nem írtam mert elfelejtettem de a barátom
2011. ápr. 27. 00:11
4/7 A kérdező kommentje:
a hülye ötletre a képet értettem:O hogy nem hülye ötlete... basszus ilyen este már beszélni se tudok:S
2011. ápr. 27. 00:12
5/7 anonim válasza:
Ömmm... izé... most eszembe jutott valami erről a személyesről :D Bár lehet, hogy már volt, lehet, hogy még nem, és nem érzitek úgy, hogy itt az ideje :) Na mindegy, ha épp akkorra esett volna, akkor ez nekem nagyon tutkó lett volna :D
Az a lényeg, hogy bízz magadban, gondolom ismered a barátodat, szeretitek egymást, ez esetben viszont bárminek örülni fog, ha te adod neki.
7/7 anonim válasza:
Én (ha Bp-hez közeli lakos vagy) láttam a lurdy házban egy olyant hogy egy pálcikára egy maci van téve és oda a maci szívéhez vannak írva férfi nevek és egy ballagó kalap van a felyükön. nagyon megtetszett és sak 500 Ft.van kicsi az az 500 ft-os van nagy és nagyobb ezek 700 és 900 ftok persze mellé még lehet valamit adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!