Bagiii kérdése:
Milyen ajándékot/ajándékokat lehet venni 1 8. osztályból ballagó ikerpárnak (fiú)?
Figyelt kérdés
Külön-külön is jó lenne,de egybe is tökéletes :)2012. máj. 13. 19:31
1/7 anonim válasza:
1-1 Mp3? Közösen egy magnó CD lejátszóval?
2/7 A kérdező kommentje:
Lejátszójuk az van. De ilyen telefonok mellett már nem hiszem hogy használnák :/ de köszi ;)
2012. máj. 13. 19:52
4/7 anonim válasza:
Ha szeretnek szerelni, vennék nekik egy komolyabb technic legó készletet, ami közös.
5/7 anonim válasza:
Karora Casio :) 250 euroba bele jonne de jo is :) es szep is pl [link]
most amit akartam mutatni nemtal de ezis meg tenne
6/7 anonim válasza:
70.000 Ft-os óra egy 14-15 éves gyereknek?! :O Lehet, hogy én vagyok a maradi, de én csak a diplomaosztómra kaptam hasonló értékben ajándékot - tavaly... Még, ha középiskolai ballagás lenne jól szituált szülőkkel oké, de egy nyolcadikosnak... Ráadásul mindjárt két darabot... Csak én érzem a válságot?! :D
7/7 anonim válasza:
Hu hat nem olvastam rendesen mert melon sok a dolog es nem figyeltem annyira :D 8. hm van olcsobber is xD :D hu marad a nyaklanc vagy csak a penzt oda dni es majd vesznek rajta valamit es csokolom :D en pl öcsemnek 1 orat vettem a komfirmalasara ami most lesz jovoheten hasonlo amit linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!