Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Milyen ajándékot/ajándékokat...

Bagiii kérdése:

Milyen ajándékot/ajándékokat lehet venni 1 8. osztályból ballagó ikerpárnak (fiú)?

Figyelt kérdés
Külön-külön is jó lenne,de egybe is tökéletes :)

2012. máj. 13. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
1-1 Mp3? Közösen egy magnó CD lejátszóval?
2012. máj. 13. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Lejátszójuk az van. De ilyen telefonok mellett már nem hiszem hogy használnák :/ de köszi ;)
2012. máj. 13. 19:52
 3/7 anonim válasza:
57%
egy-egy konyvet.
2012. máj. 13. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretnek szerelni, vennék nekik egy komolyabb technic legó készletet, ami közös.
2012. máj. 13. 23:57
 5/7 anonim válasza:

Karora Casio :) 250 euroba bele jonne de jo is :) es szep is pl [link]

most amit akartam mutatni nemtal de ezis meg tenne

2012. máj. 14. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
70.000 Ft-os óra egy 14-15 éves gyereknek?! :O Lehet, hogy én vagyok a maradi, de én csak a diplomaosztómra kaptam hasonló értékben ajándékot - tavaly... Még, ha középiskolai ballagás lenne jól szituált szülőkkel oké, de egy nyolcadikosnak... Ráadásul mindjárt két darabot... Csak én érzem a válságot?! :D
2012. máj. 14. 13:22
 7/7 anonim válasza:
Hu hat nem olvastam rendesen mert melon sok a dolog es nem figyeltem annyira :D 8. hm van olcsobber is xD :D hu marad a nyaklanc vagy csak a penzt oda dni es majd vesznek rajta valamit es csokolom :D en pl öcsemnek 1 orat vettem a komfirmalasara ami most lesz jovoheten hasonlo amit linkeltem.
2012. máj. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!