Ha még nem vettem ajándékokat, hova lenne jó elmenni Budapesten?
Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok, felnőtteknek - kerik, szülők.
Ilyen még nem volt...:( most elakadtam
2011. dec. 22. 11:50
1/6 A kérdező kommentje:
tudtok segíteni, hogy mit hol vegyek? általában mindenük megvan...fotók is, lakásdolgok is...
2011. dec. 22. 11:51
3/6 anonim válasza:
Karácsonyi vásárokba, plázákba. Átérzem a helyzeted, én négykor indulok el vásárolni, most még semmit nem vettem senkinek. Bezzeg máskor már november végén minden megvan... ez van, ez egy ilyen karácsony.
Amúgy nme biztos, de én bízom abban, hogy a plázák most este 10ig legalább nyitva vannak..
5/6 anonim válasza:
ikea,tesco!:)Itt minden van.Ikea-ba is annyi ötletes,hasznos dolog..Tescoba pedig a higiénia cuccoktól a ruhamenűig,játékokig mindenféle,édességig,kis tárgyakig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!