Milyen apró ajándékokat tudnátok javasolni adventi naptár készítéséhez?
Hűha, megfogtál... Férfias apróságok....
autóillatosító, mini parfüm (nem tudom, milyen kozmetikumokat használ, nálunk pl fogy az arcszesz is, a spray is, a tusfürdők is), a csoki, a cukor, a gumicukor, a finom kávék, ezekkel lehet megfogni az embert.
Remélem volt köztük valami használható :)
semmiképpen ne vegyél olyat ami hétköznapi pl. tusfürdő, mert abban semmi izgi nincs
férfiasnak épp nem mondanám a csokit sem
ha nagyon nagy meglepetést akarsz és azt szeretnéd, hogy izgatottan várja a napokat, és kíváncsi legyen, hogy mi fog következni akkor nagyon ütős dolgot kell kitalálnod
Sztem lehet a csoki férfias...az én párom megőrült a chilis csokitól! Imádja! :D
De az ádventi naptár lényege, h apróságok legyenek benne...mégsem kaphat 24 napon keresztül kozmetikumot...
Én is épp nagy naptár készitésben vagyok, s arra gondoltam,h mindegyikbe teszek egy apró csokit (nekem szerencsém van, imádja az édeset),de mindegyik csoki más fajta lesz, mellé pedig egy cédulát, amire minden nap másik mondat lesz ráirva, hogy miért is szeretm....már csak össze kell gyűjteni a 24 indokot XD...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!