Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és szeretném megkérni a kezét, azon a napon naptár szerint, mikor megismertük egymást. Én 23 vagyok ő 21. Szerintetek milyen gyűrűt kellene választanom?
Eljegyzési gyűrű: általában köves, de nem muszáj. Ezzel kéred meg a kezét. Ilyen csak a lánynak van.
Karikagyűrű: együtt választjátok ki, miután megkérted.
A lány mindkettőt ugyanazon az ujján hordja.
Nézz körül az ékszeres dobozában, hogy kiderüljön milyet szeret. Ha azt akarod, hogy biztosan szívesen hordja a kérőgyűrűt, nem mindegy, hogy arany, fehérarany, ezüst, stb. Én pl. örültem, hogy fehérarany köveset kaptam, a sima aranyat utálom! És az eljegyzési gyűrűnknél is sikerült meggyőznöm a páromat, hogy ne sima arany legyen, hanem a fehér és a sárga kombinációja.
Hát nem egyszerű a dolgod, mert a méretet is el kell találni! A férjem elcsente az egyik gyűrűmet, és lemérette, és akkorát kaptam, de még így sem lett jó a gyűrűs ujjamra, csak a középsőre.
Sok sikert!:)
Lánykéréshez elég lesz egy gyémántgyűrű,borsószem nagyságú kővel.Ez kissé kommersz manapság mert a nők másról sem álmodnak mint gyémántról.Tizenkettő egy tucat,de lánykéréshez megteszi,ékszerüzletben kiválasztod,mint a sorozatgyártmány egy darabját.
Viszont a karikagyűrűnek egyedinek kell lennie.Ötvössel készíttesd el,pl.: 48 karátos arany foglalatban,cirkon és smaragd berakás a karikán,és a tetején kék zafír között egy tökéletesre csiszolt tűzopál kő.Ez persze csak egy példa,a fantáziádra van bízva.A lényeg hogy ne sorozatgyártmány legyen,hiszen a menyasszonyod is egyedi,és megismételhetetlen lény.
van fogalmad arról, Utolsó, hgoy mennyibe kerül az, amit javasolsz? nekem egy sima cirkóniás köves gyűrűm van eljegyzési gyűrűnek, és tökéletesen megfelel, igy is 21 ezer volt. A karikagyűrűm is hétköznapi, van benne egy 10 ezret érő apró gyémánt, és így volt kettőnké 145 ezer!
Kérdező: nem láttál még romantikus filmet? nem hiszem el, hogy azokból a filmekből nem jön át, hogy mik a szokások :O
"van fogalmad arról, Utolsó, hgoy mennyibe kerül az, amit javasolsz?"
honnan tudod hogy nem egy sikeres vállalkozó vagy cégtulajdonos akinek ez természetes...
egyébként a nők elolvadnak akármilyen gyűrűt is kapnak. a helyszin a lényeg meg az egész hangulat.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Sokat segítettetek!
Még1szer köszi!
Igen ez így van!
Egyébként nagyon szeret és én is Őt! Tudom azt is, hogy legnagyobb álma, hogy megkérjem a kezét:)
Leírom, hogy Én, mint Nő milyennek örülnék. [link]
szerintem gyönyörű...
Ezzel letérdelsz, és megkéred a kezét.
A karikagyűrűt célszerű közösen választani.
Egyrészt ami neked tetszik az neki nem és fordítva, ami neked kényelmes neki nem... Sok szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!