Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és szeretném megkérni a kezét, azon a napon naptár szerint, mikor megismertük egymást. Én 23 vagyok ő 21. Szerintetek milyen gyűrűt kellene választanom?
amit linkeltem. De ha pl beírod googliba, hogy ezüst gyűrű, rengeteg oldalt behoz, számtalan gyönyörű darab van. Egy aranyos pici köves. Persze választhatsz tényleg méregdrága arany gyűrűt gyémánttal is pl: [link] itt vannak egész olcsók, és persze...:D ha esetleg aranyat gyémánttal szeretnél. Vannak ékszerüzletek, ahol akcióznak is:)
Ami szerintem fontos, nem attól lesz egy házasság, tartós és szép, hogy ki mennyit költ a gyűrűkre az esküvőre, hanem, hogy valóban szeresse a párját.
Nálunk nincs még gyűrű:D esküvő lesz. Ugyan kinéztünk egy pár karikagyűrűt, de nem vesszük most meg, 10ezer a pár, és meseszépek: [link]
majd a templomihoz lesznek beszerezve, most csak a papír részét megejtjük, és kész. Az egész esküvőt amit tervezünk majd lagzival mindennel, nagy vendégsereggel Pesten 500ezerből ejtjük meg(kajapianők:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!