Milyen ajándékot vehetnék 6 éves húgomnak óvodai ballagására 5-6000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
Gondoltam már aranyfülbevalóra esetleg de nem tudom mert nem vagyok éppen jártas az ilyen dolgokban 18 évesen. Egyetlen húgom bár van 1 öcsém is de most nem is ez a lényeg, csak ki szeretném kérni a véleményeteket.2012. ápr. 22. 21:49
22/31 A kérdező kommentje:
20* tévedni emberi dolog :) de te megbecsülted akkor
2012. ápr. 22. 22:20
23/31 anonim válasza:
Nekem is az aranyfülbevaló jutott először eszembe, amikor még nem láttam, hogy mit írtál a kérdés alá bővebben. Látom, sokan leszólták. Én magamból indulok ki, nekem csecsemő korom óta ki volt lőve a fülem és mindig aranyfülbevalót hordtam és szeretem is őket. Mindig volt, oviban is, suliban is és sokszor kaptam újat még akkor is, ha nem volt semmi alkalom, nálunk ez ilyen hagyomány volt. Amúgy ezen kívül vehetsz neki esetleg valamilyen társasjátékot vagy valami készségfejlesztőt, ezekre általában rá van írva, hogy hány éves korban ajánlott, innen tudhatod, hogy melyik való a húgodnak. Nem tudom, a szüleid hol szoktak vásárolni a tesódnak, de ha márkás ruhákat szoktak, akkor például adhatnál neki H&M vásárlási utalványt. Nagyon tündéri ruhákat lehet ott kapni, és kiválaszthatná a neki legjobban tetszőket, és kicsit "nagylánynak" érezhetné magát, hogy ő bizony már utalvánnyal vásárol. Nagy élmény lenne neki. És elmehetnétek mondjuk együtt vásárolni a szüleiddel, ez még egy jó program is lehetne. Eszembe jutott még, hogy elmehetnétek állatkertbe, az is kijönne ennyiből belépőkkel és kajával együtt esetleg még az utazással is, de úgy láttam a kommentjeidből, hogy maradandó ajándékot szeretnél. Akkor viszont én maradnék a fülbevalónál. De azért leírtam a többi ötletemet is, hátha megtetszik valamelyik.
24/31 A kérdező kommentje:
23* igen kb. pontosan valami ilyesmi válaszokat írtam, elég messzire lakunk az olyan helyektől mint pl. állatkert
Tótkomlósiak vagyunk, neki is 1; évesen lett kilőve a füle azóta hordja a mostani fülbevalóját.
2012. ápr. 22. 22:58
25/31 anonim válasza:
Ha már tanulja az órát,akkor karóra,ugyan sokan leszavazták, de a keresztlányomnak én is fülbevalót veszek az ovis ballagására. Eddig azt hordta,amit még születése után kapott, és egyszer sem hagyta el.
Nálunk még most a kopogós cipő a menő-bár azt előre megkapja, hogy már abban ballaghasson. Meg a mesekönyvek minden mennyiségben.
26/31 anonim válasza:
A gyerekek a játékokra hamar ráunnak. Olyat úgysem tudsz adni, ami a favorit marad, mert a gyerekeknek sokszor nem a legtutibb a legjobb. Nekem sok barbiem volt és kaptam is Kanadából egy ott élő rokontól olyan barbiet, ami itt biztos senkinek sem volt, mégsem az volt a kedvencem.
28/31 anonim válasza:
Ha kreatív a húgod akkor vennék neki egy olcsóbb digitális fényképezőgépet amit mondjuk csak ő használhat. Én imádtam az ilyen kütyüket csak azt nem szerettem hogy soha nem használhattam őket, vagy csak pár percig felügyelet mellett... Habár én fiú vagyok:D Ha érdekel itt találsz lányosat, fiúsat, kifejezetten gyerekeknek: [link]
29/31 anonim válasza:
Nem tudod esetleg, hogy van-e valami, amire vágyik?
30/31 A kérdező kommentje:
Óhhh ha én tudnám azt hogy ő mire vágyik igazán amit én is állni bírok akkor már meg is lenne tán. De szerintem tudod milyen egy 6 éves ráadásul kislány. Mindennnnnnnnnn
2012. ápr. 24. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!