Milyen ajándékot vehetnék 6 éves húgomnak óvodai ballagására 5-6000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
Gondoltam már aranyfülbevalóra esetleg de nem tudom mert nem vagyok éppen jártas az ilyen dolgokban 18 évesen. Egyetlen húgom bár van 1 öcsém is de most nem is ez a lényeg, csak ki szeretném kérni a véleményeteket.2012. ápr. 22. 21:49
11/31 anonim válasza:
Nem ismerem a mai 6 éveseket, de én mondjuk jobban örültem volna egy illatos radírnak, mint egy fülbevalónak.
Valami egyedi dolog kéne, de ami gyerekszemmel egyedi, mert egy gyerek még nem tartja sokra, hogy hú, arany biztos drága volt.
12/31 A kérdező kommentje:
Ötletnek az sem rossz...
2012. ápr. 22. 22:03
13/31 A kérdező kommentje:
Igen értem mit mondasz, sajnos igen ez van.
2012. ápr. 22. 22:04
14/31 anonim válasza:
Vegyél neki valami édességcsomagot:DTöbbre fogja értékelni :D
15/31 A kérdező kommentje:
14* édességcsomag azért nem lenne stim, mert lesz a ballagás teli lesz süteménnyel, és akkor a 2 közzül valamelyik nem fogyna, vagy megromolna és akkor ennyi volt...
2012. ápr. 22. 22:07
16/31 anonim válasza:
Barbi?
Nekem akármennyi volt mindig örültem egy újnak, imádtam őket.
17/31 A kérdező kommentje:
16* Hát igen van neki is egy rakás, de én többet szeretnék, mert gondolom, bár nem tudom de szerintem már neked sincs meg 1 barbi babád se, de javíts ki ha tévedek...
2012. ápr. 22. 22:08
18/31 anonim válasza:
hát igen sztem ne vegyél neki arany ékszert, meg könynen elhagyhatja ugye jáccótéren amikor jáccik kieshet akaratlanul is a füléből, szerintem is valami játékot pl plüss macit vagy ami a kedvenc állata, azt szerintem még nagyobb korába is megtartja emléknek
19/31 anonim válasza:
2. vagyok! Miért ne vehetne ékszert? Nem törvényszerű, hogy használnia kell. Én kb 8 éves korom környékén kaptam egy szép arany nyakláncot. Sokáig nem hordhattam, de sokat nézegettem. A mai napig megvan, és örülök neki. Szerintem nem rossz ötlet az ékszer. Igaz, hogy most még ne értékeli nagyra, de később annál szebb emlék lesz. Szerintem.
20/31 anonim válasza:
Tévedsz, az összes megvan, pedig 24 éves feleség vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!