Milyen ajándékot vegyen egy keresztanya óvodai ballagására keresztlányának?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 14:14
1/10 anonim válasza:
egy rollert, vagy görkorit amivel kimehet nyáron a szabadba
2/10 anonim válasza:
Már megveheted neki az iskolatáskát, a tolltartót.
3/10 anonim válasza:
Nagy betűs mesekönyvet ajánlották egy ugyanilyen (khm...) témában.
6/10 anonim válasza:
Annyira szánalmás , hogy már óvodai ballagás is van . Csak erre nem vennék semmit...
7/10 anonim válasza:
Igaza van a 6/6-nak. Az ovodai ballagás is ostobaság,de ünnepelni még nagyobb.
8/10 anonim válasza:
Szerintem arra nem kell nagy értéket venni. Vegyél neki kislányos karkötőt, nyakláncot, gyűrűt (persze nem aranyra gondolok hanem arra a műanyag gumisra). Vagy tényleg kérdezd meg az anyukáját, én is azt szoktam ha nincs ötletem.
9/10 anonim válasza:
OFF: 36 éves vagyok, és én is ballagtam az oviból 30 évvel ezelőtt, semmi szánalmas nincs benne.
ON: én is az iskolatáskára, felszerelt tolltartóra gondolnék. Én a keresztmamától egy szép emlékkönyvet kaptam anno, még mindig megvan.
10/10 anonim válasza:
Off: Én 29 éves vagyok és én is ballagtam oviból.
Tényleg nem kall nagy ajándék. Nálunk a keresztanyám vette meg az ovis tarisznyát, emellé meg én is emlékkönyvet kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!