MmT kérdése:
Mi lehet ajándékozni egy fiúnak diplomaosztóra?
Figyelt kérdés
a mérnök tesómról van szó. nyaklánca, karlánca van. órát nem szeretnék úgy, h ő nincs ott. a nyakkendőre is gondoltam, de annál jobb lenne vm komolyabb. műszaki kütyüt sem akarok, mert az nem maradandó.
Liúk, Ti minek örülnétek? Lányok, anyukák, Ti mit vennétek?
2012. febr. 29. 10:38
21/22 anonim válasza:
Az utolsó előtti válaszoló vagyok.. A rajzasztalt csak egy példának hoztam fel, szemléltetve, hogy csupán annyi információból, hogy mérnök az illető, még nem lehet neki való ajándék ötleteket írni, hisz ezer meg egy fajta mérnöki pálya létezik. Egyébként nekem a párom építőmérnök, így sok építőmérnököt és építészmérnököt ismerek, s mivel egy igazán jó építész elég kreatív személyiség, ebből kifolyólag papírra veti ötleteit. Nem hiszem, hogy egy építészmérnök számítógépen olyan szépen megtudná tervezni házait, mint papíron, szemben az építőmérnökkel, aki inkább számítógépen rajzol, ha rajzol. De nem akarok ezen vitatkozni, inkább az eredeti kérdésnél maradjunk.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki hozzászólását! :) Végül a kevésbé anyagi, de annál nagyobb eszmei értékű aranyos ajándékkal leptem meg. Nagyon örült neki.
Azért látom, h lényegesen nehezebb egy fiúnak találó ajándékot választani, mint egy lánynak :)
2012. márc. 30. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!