Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mi lehet ajándékozni egy...

MmT kérdése:

Mi lehet ajándékozni egy fiúnak diplomaosztóra?

Figyelt kérdés

a mérnök tesómról van szó. nyaklánca, karlánca van. órát nem szeretnék úgy, h ő nincs ott. a nyakkendőre is gondoltam, de annál jobb lenne vm komolyabb. műszaki kütyüt sem akarok, mert az nem maradandó.

Liúk, Ti minek örülnétek? Lányok, anyukák, Ti mit vennétek?

2012. febr. 29. 10:38
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

További ötleteim: bőrtáska, notebook, notebook táska. Nem tudom mennyit tudsz/akarsz rászánni. Vehetsz digitális fényképezőgépet is. Már 25 ezerért lehet jót kapni.

A másik, hogy értékes, ám nem annyira használati tárgyat veszel. Ezüstből, bronzból készült dísztárgyat, ami kellően férfias. Most erre nem tudok példát mondani, azt látni kell. Antik üzletekben találhatsz különleges tárgyakat, ha tetszik ez az ötlet.

2012. febr. 29. 15:35
 12/22 anonim válasza:
Előző vagyok! Bocs, elfelejtettem, hogy nem akarsz műszaki kütyüt...
2012. febr. 29. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha már írtad, hogy gyűjt, akkor esetleg beleadhatsz, ha van rá keret, akkor esetleg meglepni vele.

Hobbija van, v.mi sport?

2012. febr. 29. 16:57
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!! :)

Sportolni nem nagyon sportol (az csak a tervben van :).

Jelenleg úgy néz ki a dolog, h van egy kis rövid idézet, ami a sulihoz fűzte, és nagyon szereti, azt hiszem ezt szeretném belegravírozni/ragasztani/festeni/megjeleníteni vm ajándéktárgyon. A kulcstartó nagyon szerény ajándék, viszont az maradandó lenne (és nemsoká autót akar venni).

Ami nagyon jó lenne, egy digitális ébresztőóra, amire ezt rá lehetne garavírozni, de ezt nem hiszem, h bárhol is meg tudnák csinálni. (igaz ez műszaki kütyü, de egy óra nem nagyon tud elavulni.)

Vagy szerintetek milyen olyan ajándék lehet alkalmas erre a gravírozásra, aminek örül egy mérnök?

2012. febr. 29. 20:26
 15/22 anonim válasza:
Keress neki egy jó barátnőt :D
2012. márc. 2. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy láda barna Staroprament.
2012. márc. 17. 11:59
 17/22 anonim ***** válasza:
a készpénznél nincs jobb ajándék
2012. márc. 17. 12:37
 18/22 anonim ***** válasza:
lamborghini reventon
2012. márc. 19. 18:44
 19/22 anonim válasza:
Bár nem tudom mennyit szánsz a dologra, de én mint mérnök roppant mód örülnék egy számológépnek. 50-70 ezer között már egész jókat lehet kapni. Vagy ami nekem bejönne még, az egy könyv, vagy esetleg könyvsorozat, ez talán pár 10 ezer forinttal olcsóbban kijön. De azt is jó lenne tudni, hogy milyen mérnökről van szó, mert akkor lehet specifikus ajándékokban is gondolkozni. Pl egy építészmérnök biztos örülne egy szép rajzasztalnak, de én mint programozó kevésbé, és még sorolhatnám..
2012. márc. 20. 14:34
 20/22 anonim válasza:
Én építészmérnök vagyok és nem biztos, hogy egy rajzasztalnak örültem volna. Ugyanis géppel rajzolok. Bár szépek, csak szerintem feleslegesek a mai korban már.
2012. márc. 23. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!