Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mi ez a ballagás őrület?

Mi ez a ballagás őrület?

Figyelt kérdés

Most már állandóan csak kis 14 éves csajok nyávogásait látni itt, hogy mit vegyek fel ballagásra, mit kérjek ballagásra stb. Szerintem az általános iskolai ballagás egyáltalán nem fontos esemény, hiszen semmivel sem vagy előbbre az életben azáltal, hogy van 8 általánosod.

Valaki magyarázza el nekem, hogy mi ebben a nagy cucc.

(Én sose voltam ballagáson. Amikor a sulimban volt, akkor mindig beteg voltam/elutaztam, aztán 6 osztályos gimibe mentem. Csak ott voltam a sulién, meg unokatestvéremén, de az mind ugye középiskolai volt, ami igenis nagy esemény szerintem is.)

2011. dec. 12. 20:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem a ballagással van baj, szervezzenek ballagást. de akkor az arról szóljon, hogy elbúcsúznak a sulitól meg ilyesmi, ne a család lehúzásáról.
2011. dec. 22. 16:04
 12/15 anonim válasza:
szerintem igenis nagy esemény, mivel itt zárul le életed legfontosabb szakasza.. szinte ott nevelkedtél és most otthagyod. én nem tartottam nagy ballagási bulit, csak a magyarországi rokonokat hívtuk meg (kevés ember) viszont Konfirmálást tartottam (választanom kellett és midenkinek 1értelmű volt h ez lesz mert ez csak 1x van az életben)akkor viszont legalább 55 meghívott személy volt, de nem tudott midenki eljönni akkor 300000 Ft-t kaptam kb össz. de lehet h többet. de nekem nem ez volt a lényeg én nem kértem semmit, MIND megvan még.. szóval ez nem mindenkire igaz. ennek lassan 1 éve..
2011. dec. 28. 21:44
 13/15 anonim válasza:
A legtöbben azért várják, mert ekkor kerülnek ki a nagyvilágra. Elköltöznek koleszba, középsuli után nem sietnek haza...
2012. jan. 3. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Én mindkét ballagásomat fontosnak tartottam az életemben. Meg is sirattam mindkét helyet, még 1-2 év elteltével is. Az meg külön jó dolog, hogy a rokonok "adományaiból" a gyerkőc meg tud venni magának valamit, amire a szülei nem tudnak pénzt adni. Ez miért lenne baj? Utána úgy is vissza visszük, ugyanúgy, mint a lakodalomkor. Persze, aki zsebből kifizet egy 500 ezertől 4 millió forintig terjedő bulit, az a lakodalom körüli anyagiaskodásra is azt mondja, hogy felesleges, meg visszataszító...
2012. jan. 4. 17:00
 15/15 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek másról szól a ballagás.Nekem arról fog szólni,hogy azokkal akikkel felnőttem elszakadunk egymástól és nem fogjuk egymást untatni mindennap a suliba,ami nagyon fog hiányozni.Ezért nekem fontos esemény lesz a ballagásom,és igen csak 8 általános áll mögöttem,de nekem nem is ez lesz a lényege az egésznek.A barátok,akiket testvérként szeretek.
2012. febr. 9. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!