BB Ádám kérdése:
Szerintetek mi lesz az új őrület az okostelefonok után?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 19:14
1/14 anonim válasza:
hmmmmmmmmm......butatelefon?
xD:D
3/14 anonim válasza:
Pár éven belül szerintem elég durva szintre fejlődik ez a hangvezérlés cucc, amit anno elkezdett a Google, majd lopta az iPhone (Siri), úgyhogy a smartphone-okkal elleszünk még egy darabig.
4/14 anonim válasza:
Szerintem is ez a vonal fog tovább menni. Esetleg megjelennek a hologramok.
Hasonló mint a Siri, csak sokkal többet tud és kivetít valami fullos csajt :D
Remélem élek addig.
5/14 anonim válasza:
2. válaszolónak: reménykedjünk, hogy ez egy vicc. Nem elég, hogy megtervezték a Tab-ot, most még ez is? Jaaaj!
6/14 anonim válasza:
Egyszer még visszatérnek XDXDXD
Amíg ilyenem volt, nem kellett félnem, hogy az utcán megtámadnak.
7/14 A kérdező kommentje:
először telefon maga - majd a szineskijelző - bluethoot, ijesmi - aztán az idők során érintőkijelző - okosteló---- de hogy okos óra XXDD és igaz szerintem is visszatérnek a hagyományos telók XD
2011. dec. 3. 21:05
8/14 A kérdező kommentje:
még amit észrevettem (nem nehéz felfedezni) hogy lassan mindenen lehet internetezni először ugye gép majd teló de mostanság reklámozzáh az okos tv-t, amerikában pedig okosasztal a leg elittebb helyeken okos.mosógép van.....én nem bánom..
2011. dec. 3. 21:07
9/14 anonim válasza:
Az a helyzet hogy ha van valamid és azt hiszed róla hogy az a legjobb, akkor királynak érzed magad.
Ha kiderül róla hogy van fele olyan olcsón 10-szer olyan jó, akkor a régi cucc már kolonccá válik, mindegy milyen jónak gondoltad egy órával előtte.
Sajnos nem a valódi igények igazgatják a piacot, a gyártók diktálnak.
10/14 A kérdező kommentje:
én holnap veszem meg a samsung galaxy ace-met, eddig samsung gts5230-am volt, de azért a telefonért nagayon oda vagyok még mindig!! =)
2011. dec. 4. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!