Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerinted "kiütik" pár éven...

Szerinted "kiütik" pár éven belül a tabletek meg az okostelefonok a laptopokat és asztali pc-ket?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert munkára abszolút alkalmatlanok. Próbálj házit írni a vonaton egy tableten...
2011. szept. 7. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az pont rosz példa

de pl ha játszani vgy filmezni akarsz akor gondolom asztali gépen vagy laptopon fogsz

a teljesitményük mindég nagyob lesz

hogy üthetne ki egy olyan eszkoz egy másikat ami nem ugyan ara a dologra van

viszont talán töb 10 éven belül tablet szerü lesz minden de akoris a "nagyüzemekben" servereknél stb nem lehet egy tablet gép:)

ugy lehet majd tablet is hogy tv k valoszinü lesznek meg projektorok, nyomtató stb

de szerintem teljesen sose fog kiszorulni

mert othon ulve csak job laptopozni vagy asztalizni

2011. szept. 7. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Asztali PC-t sohasem, laptop-ot meg talán, de csak abban a rétegben aki csak szórakozásra használja a laptopot.

Bár átvenni nem hiszem, hogy átvenné azért a helyét, csak elterjedt lesz.

2011. szept. 7. 15:28
 4/9 homo ludensz ***** válasza:
Mindnek más a szerepe,aki utazik és tanul vagy üzletel annak a mobilitás hasznos.Aki a nappaliban egy íróasztalt használ mint én annak az a jó megoldás (asztali pc) nyáron hűvös,télen meleg. A kikapcsolódás ha felállok és kisétálok a kertbe oda meg már ne kelljen vinnem semmi tabletet.
2011. szept. 9. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Esélytelen. A tablet abszolút hasznavehetetlen a mindennapokban - pl nem akkora erőmű, hogy nekiálljak rajta programozni, virtuális gépeket meg tervezőprogramokat futtatni. Érintős telóból is csak olyat voltam hajlandó megvenni, amin van fizikai qwerty. Igaz, annyiban átvette a laptop helyét, hogy azon vannak rajt az előadások anyagai, és abba jegyzetelek mellé, mert egyszerűbb azt hurcolni, mint egy 3 kilós gépet. Mondom ezt 19 évesen, szóval nem vagyok egy becsöpösödött őskövület.
2011. szept. 9. 09:24
 6/9 A kérdező kommentje:
A tablet pc-k már manapság is egyre erősebb harverrel rendelkeznek. Egyre könnyebbek, vékonyabbak, ultrahordozhatóak. Az optikai lemezeknek meg semmi jövője nincsen. Cégeknél az asztali, bumszli gépek szerintem maradnak, de a netbookokat meg a laptopokat kitolják néhány év múlva. Másrészt már a Windows 8 teljes mértékben tabletekre (is) optimalizálva lesz. Aki meg sokat pötyög tablettel, vesz egy keyboardot és el van intézve. Filmnézés? HDMI-t rádugod a bazi nagy tv-re vagy kábel nélkül DLNA-n keresztül. Emiatt látom ebben a jövőt.
2011. szept. 9. 09:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Íme egy teszt:

[link]

2011. szept. 9. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, egyre erősebbek, viszont a PC/Mac sem áll meg a fejlődésben.

És mivel azok egyre erősebbek, ezért egyre erősebb gépigényű cuccok lesznek rá fejlesztve, amikhez erős gép is kell, pl. Pentium 3-as géppel sem tudnak 1080p-s játékot csinálni.

Tehát tablet akármilyen erős is lesz, annyira azért sohasem, hogy a gépemet lecseréljem rá

2011. szept. 9. 14:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Soha ne mondd, hogy soha! :-)
2011. szept. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!