Szerinted "kiütik" pár éven belül a tabletek meg az
okostelefonok a laptopokat és asztali pc-ket?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 10:20
1/9 anonim válasza:
Nem, mert munkára abszolút alkalmatlanok. Próbálj házit írni a vonaton egy tableten...
2011. szept. 7. 11:41
2/9 anonim válasza:
Szerintem az pont rosz példa
de pl ha játszani vgy filmezni akarsz akor gondolom asztali gépen vagy laptopon fogsz
a teljesitményük mindég nagyob lesz
hogy üthetne ki egy olyan eszkoz egy másikat ami nem ugyan ara a dologra van
viszont talán töb 10 éven belül tablet szerü lesz minden de akoris a "nagyüzemekben" servereknél stb nem lehet egy tablet gép:)
ugy lehet majd tablet is hogy tv k valoszinü lesznek meg projektorok, nyomtató stb
de szerintem teljesen sose fog kiszorulni
mert othon ulve csak job laptopozni vagy asztalizni
2011. szept. 7. 12:42
3/9 anonim válasza:
Asztali PC-t sohasem, laptop-ot meg talán, de csak abban a rétegben aki csak szórakozásra használja a laptopot.
Bár átvenni nem hiszem, hogy átvenné azért a helyét, csak elterjedt lesz.
2011. szept. 7. 15:28
4/9 homo ludensz válasza:
Mindnek más a szerepe,aki utazik és tanul vagy üzletel annak a mobilitás hasznos.Aki a nappaliban egy íróasztalt használ mint én annak az a jó megoldás (asztali pc) nyáron hűvös,télen meleg. A kikapcsolódás ha felállok és kisétálok a kertbe oda meg már ne kelljen vinnem semmi tabletet.
2011. szept. 9. 09:03
5/9 anonim válasza:
Esélytelen. A tablet abszolút hasznavehetetlen a mindennapokban - pl nem akkora erőmű, hogy nekiálljak rajta programozni, virtuális gépeket meg tervezőprogramokat futtatni. Érintős telóból is csak olyat voltam hajlandó megvenni, amin van fizikai qwerty. Igaz, annyiban átvette a laptop helyét, hogy azon vannak rajt az előadások anyagai, és abba jegyzetelek mellé, mert egyszerűbb azt hurcolni, mint egy 3 kilós gépet. Mondom ezt 19 évesen, szóval nem vagyok egy becsöpösödött őskövület.
2011. szept. 9. 09:24
6/9 A kérdező kommentje:
A tablet pc-k már manapság is egyre erősebb harverrel rendelkeznek. Egyre könnyebbek, vékonyabbak, ultrahordozhatóak. Az optikai lemezeknek meg semmi jövője nincsen. Cégeknél az asztali, bumszli gépek szerintem maradnak, de a netbookokat meg a laptopokat kitolják néhány év múlva. Másrészt már a Windows 8 teljes mértékben tabletekre (is) optimalizálva lesz. Aki meg sokat pötyög tablettel, vesz egy keyboardot és el van intézve. Filmnézés? HDMI-t rádugod a bazi nagy tv-re vagy kábel nélkül DLNA-n keresztül. Emiatt látom ebben a jövőt.
Igen, egyre erősebbek, viszont a PC/Mac sem áll meg a fejlődésben.
És mivel azok egyre erősebbek, ezért egyre erősebb gépigényű cuccok lesznek rá fejlesztve, amikhez erős gép is kell, pl. Pentium 3-as géppel sem tudnak 1080p-s játékot csinálni.
Tehát tablet akármilyen erős is lesz, annyira azért sohasem, hogy a gépemet lecseréljem rá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!