Lányok! Ballagási ruha+cipő?
arra lennék kíváncsi,hogy:
-hol?
-mikor?(hamarabb vagy ballagás előtt 1-2 héttel)
-mennyit szántok rá?
-milyen stílus?(rövid,hosszabb,egybe ruha,szoknya+ing)
(magassarkú,tűsarkú,törpesarkú,lapos sarkú)
14/L
nekünk világos zöld, csipkés blúzunk volt(rövidujjú) fekete térdig érő szoknyával
cipő olyan legyen amiben tudsz járni, és állni is (tűsarkút nem javaslom)
feketeszoknya,+ ugyanolyan blúz mint mindenkinek mert ugyanolyat csináltatunk :S , + magassarkú.
szoknyát is ugyanolyat akarnak csinálni de énnem fogom felvenni mert mindig olyan sz*r cuccokat csináltatnak nekünk :S :D
szerintem általános iskolai ballagásra felesleges flancolni. én azt vettem fel, amit évnyitóra-évzáróra is.
gimi végén jön majd a szalagavató, ott kell költekezni. nekem 12000es ekrü színű ruhám volt csokibarna magassarkúval, csokibarna stólával és ékszerekkel. de mondom egy általános sulis ballagásra nem kell tízezreket költeni
én mikor ballagtam úgy voltunk hogy lányok szoknya meg blúz, meg egyen nyakkendő(női fazonú)amibe tbablófényképezás is volt
szoknyám az térd felett ért, sima fehér blúz, meg uye a egyen nyakkendő, a cipőm meg törpesarkú volt
egyszóval ünneplő
nekem is most lesz a szalagavatóm, 10 ezer ft-os ruha kb comb középig érő meg magas sarkú
Valahol a környző városokban, vannak bevált boltjaink. :)
A tavaszi szünetben. :D
Hát ez jó kérdés... :S Nem túl sokat szánunk rá...
Csinos, fiatalos fekete/sötétszürke kosztüm, fehér blúz, magassarkú, de nem tű... :D Remélem, minden kritérium összejön. :D (yn)
jól hangzik :)
meg a fekete elegáns :D
hol vetted?:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!