Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Unokahúgom nyolcadikos ballagá...

Unokahúgom nyolcadikos ballagására mit lehetne venni? Ékszerek már sok van neki, de maradandó ajándékot szeretnék. Árban 15-20 ezerig milyen ötletetek van?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 07:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19%
Hogy az vagy és annyi. Nem egy tizennégy éves lány fejével gondolkodsz.
2021. máj. 27. 09:44
 22/40 anonim ***** válasza:
19%

10# Én felpontoztalak, mert inkább van értelme az ilyen ajándéknak mint ezredik rossman fom utalvány amit ugyanúgy megvenne magának utalvány nélkül is.

A másik meg az, hogy egy moped, vagy vezetői engedély, k sokba kerül, minden pici hozzáadás pénz sokat számít, arról nem is beszélve hogy elengedhetetlen manapság hogy valaki tudjon vezetni, még ha kocsija, motorja nincs is, ez felér egy végzettséggel, nyelvtudással stb.

Viszont nyolcadikas ballagásról van szó, lehet hogy nem érzi még az ajándékozott hogy ennek most itt az ideje, ez nagyobb dolog mindenképpen csak megbeszélve a tudta, beleegyezése kell hozzá hogy örülni is tudjon neki.

Senki nem szeret olyan ajándékot amire nincs most szüksége.

2021. máj. 27. 09:49
 23/40 anonim ***** válasza:
9%

Akkor lehet hogy velem van a baj. Nekem is vannak unoka hugaim a legnagyobb 12 és fél éves. Neki mondtam hogy ha betölti a 13 és felet akkor be iratnám jogsira. De azt mondta hogy nem akar még jogsira menni. Azt hittem valami baj van vele hogy nem érdekli, de akkor lehet hogy velem van?

2021. máj. 27. 09:58
 24/40 anonim ***** válasza:
12%
#22 köszi
2021. máj. 27. 09:59
 25/40 anonim ***** válasza:
71%

14 évesen nem érdekel a jogsi.

Órám van, különben sem szeretek ilyesmit kapni, mert honnan tudják, tetszik-e majd.

Valami sminkes dolognak örülnék.

2021. máj. 27. 10:01
 26/40 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is jó az ajándékutalvány, de vagy valami minőségi cuccokat forgalmazó helyre szóljon (ha már drogéria, akkor ne dm vagy Rossmann legyen, hanem Marionnaud vagy Douglas - bár ez ugye mind nem tartós ajándék), vagy olyan dolgot lehessen venni belőle, ami érdekli. Libri, Media Markt, kedvenc ruhamárkája mind jó lehet.

Vagy ha szeret csinosan öltözni, akkor mondjuk egy profi színtípus-elemzés és stílustanácsadás. Vagy sminktanfolyam. Akár egy portréfotózás, ha érdekli.

2021. máj. 27. 11:49
 27/40 anonim ***** válasza:
96%
26. vagyok. Tök komolyan kérdezem, hogy miért pontoztatok le? Mi rosszat írtam?
2021. máj. 27. 17:09
 28/40 anonim ***** válasza:
96%
ha olvasós akkor könyvutalvány. azzal azt vesz magának amit akar. ha ez nem, akkor ajándékutalvány valamelyik olyan márkaboltba amit szeret. tárgyi ajándékot egy tinédzsernek maximum akkor vennék, ha tudnám hogy nagyon vágyik arra a valamire. én is utáltam olyat kapni amit tudtam hogy csak azért vettek mert semmi jobb ötletük nem volt.
2021. máj. 27. 18:14
 29/40 anonim ***** válasza:
89%

26-os valaki így próbál előrébb jutni a top listán. Valaki azért csinálja hogy első legyen. Van mikor szakmai topicba van egy két troll aki a szakmailag kifogastalan választ is lepontozza csak azért hogy előrébb léphessen a top listán. Én már rájöttem. 😃

Egyébként hülyeség szerintem.

2021. máj. 27. 18:25
 30/40 anonim ***** válasza:
41%
Azon akkor is előrébb lép ha pipát nyom nem ikszet. Vagy tévedek?
2021. máj. 27. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!