Unokahúgom nyolcadikos ballagására mit lehetne venni? Ékszerek már sok van neki, de maradandó ajándékot szeretnék. Árban 15-20 ezerig milyen ötletetek van?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 07:40
11/40 anonim válasza:
Hát az enyémet biztos nem
Előző vagyok (és a kettes)
12/40 anonim válasza:
Mopedes válasz? Kit érdekel a moped? Ráadásul nem is fér bele a keretbe. Neked is biztos jól esne, ha mondanák, hogy karácsonyi ajándék most nincs, mert összevontam a mopededdel. Na ezért van leszavazva a válasz.
13/40 anonim válasza:
Élményt, vagy érdeklődésének megfelelő könyvet. Így nehéz tanácsot adni, ha nem tudjuk, hogy mi érdekli.
14/40 anonim válasza:
A mopedes válasznál csak az a gázabb, hogy leszavazott mindenkit, csak mert őt is leszavazták. :D
15/40 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Szerintem igenis menő vagyok 😭
16/40 anonim válasza:
Jaj, lányok, ne már :D
Nem elég az incelbanda, még egymást is...
17/40 anonim válasza:
Bocsi de nem lány vagyok 37/f
Én írtam a kettest
20/40 anonim válasza:
Én 2 éve a húgomnak egy ajándékutalványt vettem egy ilyen festős alkalomra, amire aztán elmentünk ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!