Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy nyolcadikos...

Szerintetek egy nyolcadikos ballagására ennyi smink sok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még odébb lesz, de már elkezdtem gondolkodni. A ruhám egy fehér selyeming lesz, egy fekete szoknya, és valamilyen elegáns cipő. A hajam csak simán be lesz göndörítve és egyik oldalt elfonva oldalra egy kicsi. Egy nem túl vastag fekete tus cicásra húzva, korrektor, pinkes-korallos matt rúzs lesz a sminkem amit én elképzeltem. Alapozót nem szeretnék használni, utálom bekenni az arcom, és meleg is lesz nagyon. Szerintetek ez sok? Esetleg kevés? Kell alapozó, púder meg ilyesmik? 14/L

2015. ápr. 7. 14:25
1 2
 1/14 anonim válasza:
Hát ha nagyon nem akarsz alapozott feltenni akkor nem muszáj és szerintem ennyi smink pont elég :)
2015. ápr. 7. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
szerintem alulra rakj fel egy kis szemceruzát és fentre spirált!
2015. ápr. 7. 14:37
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Egyszerre ne emeld ki a szemet, és a szájat, mert az sok. Vagy szem, vagy száj. Ha tussal kihúzod a szemed, akkor ne legyen feltűnő a rúzsod :)
2015. ápr. 7. 14:42
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem sok. 14 évesen, nappalra (!), még ha jeles alkalom is.
2015. ápr. 7. 14:49
 5/14 anonim válasza:
28%
Hát a mai világban egy 14 éves lányon ennyi smink semmi!!
2015. ápr. 7. 14:54
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Az én osztálytársaimon szemhéjfesték is volt. Nem sok egyáltalán.
2015. ápr. 7. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha alapozót nem szeretnél, a púderen nem gondolkoztál? Sokkal szebb, ha matt az arca valakinek, aki láthatóan ki van sminkelve :) a tussal nincs baj, szerintem a rúzzsal se, de csak akkor, ha nem üt el nagyon a szád színétől. Ha a szemedet emeled ki, akkor a szádra valami természetesebb jusson.
2015. ápr. 7. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Elég sok, 14 éves vagy! Én 25 évesen nem kenek fel magamra ennyi mindent.
2015. ápr. 7. 17:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

BASSZUS EZ EGY BALLAGÁS! NE LEGYETEK MÁR ENNYIRE KONZERVATÍVAK! Mindenki ilyen volt 14 évesen, azt akarta, hogy jól sikerüljön, és szépen nézzen ki. Aztán lehet, hogy tíz év múlva egy jót röhög a képen, hogy túlspilázta, nevetségesen néz ki, de akkor épp ez volt a divat és jól akart kinézni. Amúgy nem sok egyáltalán.

Egy ilyesmi szemfestés: [link]

meg egy ilyen rúzs: [link]

Nem olyan feltűnő

2015. ápr. 7. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Külön-külön szépek, de a kettő együtt már sok.
2015. ápr. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!