Mit tegyek ha hosszabbak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A jobb szememen hosszabbak a szempilláim mint a balon.. És sajnos ez spirálozás után meg is látszik, és olyan mintha az egyik szemem kisebb lenne.. Tehát eléggé meglátszik.. :( mit tegyek? Hogyan növeszthetném meg a bal szememen a pilláimat?
2015. ápr. 7. 12:43
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Nekem is pont a jobb szememen hosszabbak. :)
Nekem azt mondták, hogy biztosan azért, mert piszkálom a bal szememet. És tényleg, észrevettem, hogy szoktam piszkálni a bal szememen a szempillámat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki ricinus olajjal kezelni estére csak a rövidebb pillákat, az nekem segített növeszteni a szempilláimat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!