Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyha levágok picit a szempil...

Hogyha levágok picit a szempilláimbol, hosszabbak lesznek idövel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 22:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nemhiszem
2010. febr. 25. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Neeem! Tuti nem!
2010. febr. 25. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
ne vágd le a szempilládat!!!Ne nyúlj hozzá egyáltalán.Ne bízzál abban,hogy hosszabbak lesznek idővel.Ha 100% ra akarsz menni,fel lehet tenni műszempillát,amit odaragaszthatsz az igazi fölé,és aztán eltávolítható ugyanúgy.De ne bántsd a sajátot!
2010. febr. 25. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

én is gondolkodtam ezen :D

de arra jutottam:

-olyan fura szögletes lenne a vége

-beleszúrhatnék a szemembe

-mi van ha nem tud leállni a növekedéssel és folyton vágnom kéne? :D

ricinusolajjal felgyorsíthatod a növekedését

2010. febr. 26. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Hogy lehetséges ekkora baromságot kitalálni???A szempilla hossza a géneidben van...akkorára nő meg,amekkorára be van "állítva" a szervezetedben...ha elöregedik,kihullik...ilyen nincs...,hogy ha vágdosod majd hosszabb lesz!A hajad sem nő gyorsabban,ha vágod a végét.... :SSS
2010. febr. 26. 09:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam, mert a vége szőke volt! Mewntségemre szolgáljon, hogy tíz év körüli voltam! Szögletes lesz! Mindenki észre fogja venni, hogy belenyírtál,de egy idő után már nem lehet észrevenni! Ne próbáld ki! Én mondom! Nem éri meg!
2010. febr. 26. 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
A műszempillát nem tudom ajánlani! Annál idegesítőbb érzés nincs is a világon! Ráadásul én allergiás lettem a ragasztóra, és ne tudd meg hogy néztem ki utána! A mai napig gyűlölöm a kozmetikust, aki ezt tette velem! Nem csinált allergiatesztet!
2010. febr. 26. 10:28
 8/11 anonim válasza:
0%
én 1 szer tetem meg:s de sztem jobb lett amugy meg visza nőt és erősebb lett és szebb sztem én ajánlo neked!! :d
2010. febr. 26. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

igen,hosszabb és erősebb is lesz a szempillád,az oszályból a lányok nagyrésze is vágja időnként a szempilláját. :D

én is ajánlom.

2010. febr. 26. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ez azért is érdekes kedves utolsó...mert a szempilla nem a végénél nő,hanem a tövénél!!!!Ahogyan a haj is...ergo...ha belevág a végébe,akkor az majd úgy tűnik el,ha kihullik és nő helyett másik!!!Ne legyetek már ennyire idióták...felfogtátok miket ajánlgattok másnak????
2010. febr. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!