Mi a véleményetek a zselés köröm hosszabbításról? Nem szeretném tönkre tenni a körmömet de szeretném ha kicsit hosszabbak lennének! Hogyan készül? És mennyi ideig nem kell vele foglalkozni? És ha megunom? És azt én lakkozhatom?
Nekem kb 1 éve van zselés műkörmöm, semmi gond nincs vele. Főképp azért kellett, mert lovazom és a saját körmöm mellettük mindig letört :(Így viszont lehetnek szééép hosszú körmeim, amik bírják a strapát :)
Úgy készül, h a körmödre ráhúz a körmös egy vékony zselé réteget, majd az uv lámpa alatt megszárítja, dióhéjban :) Persze megy alá mindenféle gombaölő, szárító stb. Az egész művelet kb 1,5 óra. Én 3-4 hetenet szoktam járni, addig nincs gond vele, max bereszelem az alját, hogy ne látszódjon a lenövés. Lakkozhatsz is rá, persze, de sztem szebb, meg tartósabb, ha zseléből van a szín is.
Ha lesedeted kell néhány hét míg regenerálódik a körmöd (amikor leszedi ugye lereszeli a zseléréteget), dde nem árt neki.
Jaina
Nekem másfél éven át volt zselés műkörmöm, elég jártas vagyok a témában, szóval megpróbálok minden kérdésedre válaszolni. Semmiképpen ne arra menj, hogy minnél olcsóbb helyen csináltasd. Egy tanult, profi műkörmösnél minimum 2 és fél - 3 óráig tart, amíg megcsinálja a körmöd. 1 hónapig ki kell tartania elméletileg, és ha a körmös jó, akkor a lenövés is szép kell hogy legyen. Lakkozhatod, de ha eleve csillámosra, vagy díszítettre csinálod, akkor felesleges. Egyébként a lakk sokkal tartósabb rajta, mint a normál körmön.
Az elkészítése pedig kétféleképpen történhet, vagy épített zselé [nem olyan szép a formája], vagy tipes. Nekem mindig tipes volt, pont azért, mert a körmös nem ajánlotta a másikat [az épített egyébként drágább is]. Ráragasztanak a körmödre egy fehér vagy átlátszó műanyag, körömformájú tipet, szintbe reszelik, majd zseléréteget húznak rá. Díszítik, zselé újra [nem emlékszem pontosan hány réteg zselé]. Majd uv lámpa alatt megszárad. Ha megszárad, akkor vagy leszedeted a körmössel [kicsit fájdalmas], vagy megvárod amíg lenő teljesen.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!