Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy nyolcadikos...

Szerintetek egy nyolcadikos ballagására ennyi smink sok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még odébb lesz, de már elkezdtem gondolkodni. A ruhám egy fehér selyeming lesz, egy fekete szoknya, és valamilyen elegáns cipő. A hajam csak simán be lesz göndörítve és egyik oldalt elfonva oldalra egy kicsi. Egy nem túl vastag fekete tus cicásra húzva, korrektor, pinkes-korallos matt rúzs lesz a sminkem amit én elképzeltem. Alapozót nem szeretnék használni, utálom bekenni az arcom, és meleg is lesz nagyon. Szerintetek ez sok? Esetleg kevés? Kell alapozó, púder meg ilyesmik? 14/L

2015. ápr. 7. 14:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor talán természetesebb színű rúzst választok :) nem értem amúgy hogy egy tus+rúzs+spirál+korrektor miért olyan rengeteg, kedves 25 éves válaszoló, aki nem ken ennyit magára, de szerintem azért nem kell megkövezni... Köszi a véleményeket, jöhetnek még!:)
2015. ápr. 8. 07:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

14, max. 15 éves kislány vagy, általános iskolából ballagsz, hova kened magad rúzzsal, pláne szemhéjtussal?Ez nem menõ, hanem nevetséges ennyi idõsen.Várj még vele, hidd el, egy 15-16 évesen is már sokkal jobban áll (persze ésszel használva)

Általános sulis ballagásra korrektor, szempillaspirál és egy kis enyhén színezett és/vagy csillogó szájfény bõven elég.Ha tényleg annyira ki akarod rittyenteni magad, inkább a hajaddal variálj, egy jól álló, érdekesebb frizura sokkal többet dob pozitív irányba a megjelenéseden, mint a szemhéjtus, amit felnõtt vagy legalábbis idõsebb lányoknak találtak ki elsõsorban.

Alapozót, púdert sztem. akkor használj, ha nem szép a bõröd, de a pattanásokra nem a legjobb választás.

Lehet, hogy a könyöködön jön ki ez, de hidd el, a középiskolás ballagás sokkal többet fog jelenteni, és ott már felnõtt leszel, bárhogy sminkelhetsz :) (persze most is, de a felsõbb évesek röhöghetnek rajtad, saját tapasztalat.Én is marha menõnek éreztem magam, mert anno odaállítottam neonrózsaszín rúzzsal, vastag fekete tusvonallal és annyi alapozóval, hogy csodálom, hogy nem vált le maszkként az arcomról.Visszagondolva baromi ciki és nevetséges.)

2015. ápr. 9. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Off:megkérdezhetem, hogy a krumplifõzelék szó miként került a kulcsszavaid listájába?Csak kíváncsiság :)
2015. ápr. 9. 20:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, utolsó előtti, végülis igazad van, ez tényleg lehet hogy sok. Az utolsónak pedig: a krumplifőzelék egy népszerű szó és sokan rákeresnek XD
2015. ápr. 10. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!