#9: Hát, ha se az anyukák, se ti nem akarjátok, akkor viszont valóban felesleges az osztályfönöknek erőltetnie a dolgot.
2018. márc. 4. 14:09
12/20 anonim válasza:
Nekünk még 8. osztályban is kötelező volt valami béna kacsatánc féle táncikolás az anyák napjára. Az osztályfőnökünk megtiltotta, hogy bárki is kimaradjon belőle, különben osztályfőnöki intő.
Volt egy osztálytársam akinek elhunyt az anyja, még neki is járni kellett a prábákra, meg fellépni az egész iskola diákjainak a szülei előtt...
Az egészet egy hülyeségnek tartottam mindig is. Általában veszünk a tesóimmal közösen virágot/ajándékot és felköszöntjük itthon anyukánkat.
Szerintem még alsóban elmegy, de utána már nem hinném.
8. osztályom volt az utolsó Magyarországon, Angliában egyáltalán nem divat az iskolába vinni a magánéletet.
2018. márc. 4. 15:29
13/20 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy az ünnepnapokat nem kéne az iskolában tartani...
2018. márc. 4. 16:23
14/20 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ő az a személy, aki mindig törődik veled. Soha nem lesz ciki kifejezni a háládat iránta..
2018. márc. 4. 20:15
15/20 anonim válasza:
Nem. Az a ciki, hogy te ezt cikinek érzed.
2018. márc. 5. 14:40
16/20 anonim válasza:
Nem baj az, ha az ünnepeket iskolákban is megtartják, ennek jelentősége és hagyománya is van. Az megint más kérdés persze, ha mindenki utálja azt vagy nem akarja. De ettől függetlenül én szerettem a karácsonyi ünnepségeket, stb a suliban. :) Egyéb közös élményeket szereztem a többiekkel, nem beszélve arról, hogy ha nem lettek volna ezek a fellépések, soha nem szórakoztam volna annyit mint a próbákon. :))
2018. márc. 5. 16:52
17/20 anonim válasza:
Igen, ciki! Mert egy hatodikosnak már magától is eszébe kellene hogy jusson.
2018. márc. 5. 18:15
18/20 anonim válasza:
Azt is szavazzátok meg, mikor és mit taníthat nektek!Csudasok túlokos túlérett van köztetek!
2018. márc. 5. 22:20
19/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha egy kedves megemlékezés van, Anyák napját soha nem késő tartani a felnőttek is megköszöntik az anyákat.Nagyon dicséretes, hogy az osztályfőnök, gondol rájuk is, akik, nevelik a gyerekeket.Megérdemlik. A pedagógus is, emberségből jelesre vizsgázik, hogy időt és energiát áldoz erre örülni kellene neki, hogy van erre lehetőség Egy édesanya, nem csk kisgyerekek édesanya, hanem a kamaszoknak is az.
2018. márc. 12. 10:41
20/20 anonim válasza:
Nekünk végig volt, még 8. osztályban is.
Szakközép elsőben meg családi nap volt, valami előadással készültünk a szülőknek, a címe most nem ugrik be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!