Az osztályfőnököm rám akar erőszakolni valamit. Mit tegyek? (Fontos! )
Az a szituáció, hogy a mi osztályunk rendezi idén a gólyabált, ami jövőhét pénteken lesz, és ezért jövőhét minden napján fél háromtól táncpróbák lesznek. A osztályfőnök kötelezővé tette a táncban való részvételt(ez mi?!) és nekem nincs kedvem (de még el is mennék a problémám viszont az, hogy): IDŐM sincs rá. Kedden és csütörtökön művészeti iskolában vagyok, nem akarok 2×3 órát kimaradni, mert egy egy heti kiesés a rajzolásban tudjátok, hogy milyen, ez nem elméleti tudás, gyakorolni kell sokszor. Ráadásul én művészeti szakra akarok menni továbbtanulni, szóval ez nekem olyan mint a többieknek a matematikai és fizika, és pénzbe is kerül természetesen.
Hétfőn van KRESZ órám, ami az utolsó előtti előtti, mert jövőhét utáni hétfőn már vizsgázom, és nem lenne jó kihagyni pont az utolsó órákat, amiket tesztelünk. A kresz is természetesen pénzbe került, az anyagias dolgokat csak érvként említem, nem azért mert ennyire anyagias vagyok.
Remélem érthető számotokra. Szerintetek mit csináljak? Az osztályfőnököm nagyon erőszakos, nem érti meg, hogy nekem ez tényleg nagyon fontos. Azon gondolkodtam, hogy a szüleimet behivatom hozzá, mert tényleg nem értem, hogy miért erőszakoskodik ennyire. Semmi köze amúgy sem hozzá, hogy hol tartózkodok délután...
Kérlek segítsetek!
szülők
Nekem is gólyabál idején volt kresz,nyelvsuli,emelt érettségire felkészitő,eszemben sem volt hülyeségre pazarolni az időm
Anyám betelefonált hogy felejtős,erre nem kötelezhet,igy meg lett oldva.
Szerintem anyukád/apukád ír/telefonál az osztályfőnöknek, hogy okkal nem veszel részt. Ha ez se segít, akkor bemennek hozzá szünetben, és beszélnek vele
Ha meg kötözködik, akkor felajánljátok, hogy fizesse ő a különórákat, meg a jogsit. Rögtön befejezné a vitatkozást.
Amúgy elképesztő, miket enged meg magának néhány tanár! Tanítási idő után ő már nem szólhat bele abba, hogy mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!