Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » S. O. S. ma van anyáknapja és...

S. O. S. ma van anyáknapja és nincs semmi ötletem 14 vagyok és valami barkácsot ajándékot szeretne anyukám Mit adjak neki? Vagyis készítsek?

Figyelt kérdés
Lany vagyok álltalában rajzoltam neki meg ilyenek

2016. máj. 1. 08:39
 1/7 Tinkerbell2422 válasza:

Szia!

Itt találhatsz öteleteket:

[link]

[link]

De anyukád biztosan annak is örülne, ha megölelnéd és megpuszilnád, illetve lmondanád neki mennyire szereted. :) És a mai nap a szokásosnál is jobban viselkednél. :)

2016. máj. 1. 08:46
 2/7 anonim válasza:

Neten van egy csomó DIY videó magyarul is pl

[link] jó persze ehhez kéne venni dolgokat, de szerintem nézz körül neten biztos találsz valami egyszerűt.

2016. máj. 1. 08:46
 3/7 anonim válasza:
én a mamámnak főztem meg kitakarítottam :) 15L anyu virágot kap
2016. máj. 1. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Mnej ki hozzá a konyhába és segíts. Ebéd után meg főzz neki egy kávét és mosogass el ehylette.
2016. máj. 1. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
psychogalaxy.hu -n rajzolj neki valami szépet. ki is elemzik, hogy mennyire szereted őt.
2016. máj. 1. 10:27
 6/7 anonim válasza:
Süss neki egy tortat, vagy fözd meg helyette az ebedet ( bar lehet mar nekiallt). Nem tudom milyen a kezügyesseged, meg mi van otthon, de pl. csinalhatsz neki harisnyaviragot, füzhetsz gyöngyöt, varrhatsz geppel egy aprosagot (pl. könyvjelzö, papirzsepi tarto), ilyesmi.
2016. máj. 1. 10:33
 7/7 anonim válasza:

Zokni állatka kulcstartónak.

Vagy csinálsz egy szívet belőle, tavaly hasonlót kaptam én is. Azóta tapintással is megtalálom a kulcsaim, vak sötétben is. :)

2016. máj. 1. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!