Anyukák, ez is jó anyák napi ajándék lenne a nagyfiatoktól?
Nem igazán "virágos" anyu, így arra gondoltam, hogy idén máshogy lepem meg. Reggelre megcsinálnám neki a kedvenc reggelijét, elmosogatnék utána, és egy kis levelet raknék a reggelije mellé, abba beleírnám mennyire jó anya, és megköszönöm neki az elmúlt év "nevelését".
21/f
Szerintem is jó ötlet! Én is ezt fogom csinálni!
Tehát köszi, az ötletet.
#6 Mert miért baj az, hogy 21 évesen akarja ezt csinálni?
Tudod, valamit nem lehet pénzen megvenni. Na, ez pont olyan!
Még csak 2 éves a fiam, de nagyon meghatódtam ezen!
Én nagyon örülni fogok, ha 21 évesen lesz ilyen kedves gesztusa majd! (főleg, hogy utálok mosogatni :-))
Amúgy én sem vagyok virágos, viszont imádom a csokit. Ilyen alkalmakra minőségi finom csokit szoktam kapni.
Aranyos, bár nálunk alap, hogy egy fedél alatt élő felnőtt emberek segítenek egymásnak a mosogatásban nemcsak különleges alkalmakkor.
A levélke különösen kedves.
Én még talán szerveznék valami közös programot is, mondjuk meghívnám egy fagyira, sétálnánk egyet, vagy elmennénk valami olyan helyre, amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!